- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
vass1024
tag
Nos a sapphire az szerintem gyári hibás volt mert két lapban sem ment így cserélték. Az asus-t kaptam helyette az ment 3napot és utána csak próbált indulni a gép. Lehet hogy elhamarkodott döntés volt de visszavittem a kártyát és visszakértem a pénzt. De komolyan hogy tudnám kitesztelni a tápot?
-
vass1024
tag
Hello emberek!
Már kérdezgetek mindegyik topikban szal itt is megpróbálom. Adott a lapomon szereplő config, elsőnek egy Sapphire 7970 vérzett el benne, egyáltalán nem adott képet első indításra sem de a gép ment. Utána kaptam egy Asus 7970 dc2-t az 3napig ment tökéletesen de 4. napon már nem lehetett elindítani a gépet, minden villan egyet és kész olyan zárlatos dolognak tűnt. Kikaptam a karit és már ment is a gép igpről. Tápot végig mértem multiméterrel jónak látszanak a feszültségek. Na most járok itt, szerintetek se táp baj van?
Új hozzászólás Aktív témák
- EKWB EK-Classic Pump Reservoir 160 SPC PWM D-RGB eladó
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- Aluminium hűtőborda 105 x 52 x 10 mm - VGA backplate hűtés - ELADÓ
- Arctic liquid freezer 360 II ARGB Black AM4, AM5-ös CPU-khoz!
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest