- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hmhm
aktív tag
szerintem vizsgáld meg a csatlakozást a winyón, én arra gyanakszom hogy ott lesz a bibi...nincs e megtörve, nem lötyög bármilyik ''tű''...meg érdemes átdugni más csatlakozóra, más ágra...ha csak egy optikai meghajtó van meg egy winyo akkor egy ág elég is..de én még mindig azt mondom hogy inkább winyot cserélj!
-
hmhm
aktív tag
én nem vagyok egy tápguru de a probléma erősen a winyo elektronika hibájára hajaz...
nem kap rendesen tápot, nekem ilyen akkor fordult elő mikor a tápérintkezők valamelyike ''letörött''...másik winyoval próbáltad már? Ennek a gépnek egy 300as táp bőven elégnek kell lennie..sőt..
nem hinném hogy 2 táppal is ugyan az a jelenség jön elő...
de majd jönnek a guruk és mondanak okosabbat..lehet ..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest