- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
válasz
elttiL #18499 üzenetére
A főkapcsoló gyakran megdöglik, legalábbis a glimm benne azzal ne foglalkozz. Ha csak impulzuszerűen megy a készenlétterhelve, akkor valószínűleg annak is puposak a kondenzátorai, vagy a primer oldalon a készenléti IC-nek a kis pufferei döglöttek.
RoBos
Nem lehetséges, ha nem is pörögne fel a HDD akkor megakasztaná a BIOS-t, de az lenne a legkissebb gondja a gépnek, valószínűleg megdöglött a HDD.
-
Butthead83
csendes tag
válasz
elttiL #10566 üzenetére
Szia.
Az előző hsz-ben írtam mérési eredményeket, amiket multiméterrel kaptam megegyeztek az AIDA méréseivel. Amikor vettem a tápot (2007 nyarán) teljesítményben és vállalt garanciában (Chieftec és Thermaltake 3 évet adott a tápegységeire a HIPER 4 évet) a kategóriájában felülmúlta a neves gyártók tápegységeit. Külföldi fórumokon nagyon jó véleménnyel voltak róla, ezért is mertem akkor megvenni, mivel itthon elég ismeretlen márka a HIPER. Azóta sajnos a HIPER, mint gyártó megszűnt létezni. Ha megnézed az adatlapomat láthatod, hogy annyira nem rossz a jelenlegi konfigom sem és terhelten sem produkál a gép semmilyen hibát. Csak a +12V ingadozása nem hagy nyugodni, hogy ez nagy mértékű hiba vagy sem. :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest