- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
syberia
veterán
válasz
zolee0307 #19133 üzenetére
Volt hasonló hibát produkáló tápegység a birtokomban, a készenléti körében lévő kondik fáradtak el és nem volt hajlandó hidegen egyből indítani a gépet. Viszont ha kikapcsolás után nem áramtalanítottam, akkor könnyedén indult, játékok közben sem voltak fagyások vagy instabilitás. A te esetedben a lap is benne van a pakliban, de kevésbé valószínű hogy hibás.
szerk: Mennyi ideje van meg az R9 390, ha sokat játszol vele az idővel le tudja amortizálni még a márkásabb tápokat is, anno nekem a GTX 275 tartós használata fárasztotta el a nagyon megbízható FSP 450 wattos tápomat.
-
Kernel
nagyúr
válasz
zolee0307 #16907 üzenetére
Amennyiben áramtalanítás után, hidegen nem indul, vagy csak többszöri próbálkozásra, akkor szakszerű vizsgálatot, vagy cserét igényel a tápegység, mert legközelebb kárt is okozhat a számítógépben. Vagy, ha nem is legközelebb, de idővel, ahogy elhasználódik, egyszer csak végleg megáll.
Ott lehet majd izgulni, hogy csak a táp, vagy valami mást is vitt magával.
-
-
Hequila
őstag
válasz
zolee0307 #2655 üzenetére
Mivel inteléknél még az északi híd kezeli a memóriát, így nagy valószínűséggel chipset / alaplap ''hiba''. Találkoztam már én is hasonlóval, ott egy memóriacsere (érsd: más márkájú memória került a gépbe) hozta a megoldást.
Az, hogy a szervíz szerint jó... hát nem tudom. A komponensek egyenként lehet, hogy jók, de együtt nem hajlandóak működni (Csaba_20_ azt mondaná erre, hogy valaki(k) eltért a szabványtól, és nagy valószínűséggel igaza is lenne).
Ha garis, akkor vidd be nekik a komplett gépet, és teszteljék le a SZEMED ELŐTT.
Nem tartom valószínűnek, hogy ilyet tápegység miatt produkáljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Aurát vált a Vivo V60
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Arctic freezer 33 eSport duo green
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- ID-COOLING Space SL360 White 360 mm ARGB CPU vízhűtés
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest