- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darthforce92
tag
válasz
Kernel #16910 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! A konfiguráció amivel próbáltam biztosan jó. Az általad leírtakat kipróbáltam és a következőt tapasztaltam: 1 hdd(amiért nem kár) és egy odd-t kötöttem rá. Amint zártam a szürke és zöld kábeleket szintén lökött egyet a ventin ,de a táp nem indult el. Kötöttem a zöld és szürke kábelekre egy kapcsolót és ha elég gyorsan kapcsolgatom ,akkor pörgeti a ventit.(Nem kell áramtalanítani) Van egy ugyanilyen tápom a lenti gépbe az tökéletesen funkcionál , abba beletéve se ment ez a táp.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Kernel #16895 üzenetére
Köszi a választ! Én is a lapra gyanakszom inkább.
Annyira nem idős a lap, de már most kondihibás lenne? VRM-nek lehet köze ehhez? Volt egy kis baleset, megsérült a lakkréteg a lapon, de stressz teszt alatt is hibátlan, LinX se akasztotta ki, azóta is hibátlanul megy a lap, egyetlen baj van csupán, ez, hogy nem akarja "elvenni" a feszültséget a ventiktől. Viszont nem 12V-ot ad le szerintem, csak 5-öt, mert a hátsó venti eléggé szakadozva forog, és a CPU ventin is látszik, hogy bizony nem annyin megy, mint előtte.
A Chieftec táppal a házon lévő LED alszik kis lassabban. De van még egy 300-as, azzal megnézem még, hogy leáll-e egyből a Power LED.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Kernel #16872 üzenetére
Hát a piacos kb 500Ft-ért vett legalább 20 éves technológia valóban ilyen jó lenne? Nyilván mindenki ilyet használ akkor profi munkához, és olyan pontosan lehet vele dolgozni
Kifogástalan, csak nem esztétikában. És nem azt mondtam, hogy csak azon múlik. Tökéletesen ellátja a feladatát, de nem igazán esztétikus. Nyilván sokat segítene a forrasztópaszta, és a harmadik kéz is, de ha nincs. Ezért mondtam, hogy venni kell, de ha veszek, akkor cserélem már a technikát is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest