Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Netfone
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
radamsky
senior tag
válasz
Balathruin #3590 üzenetére
hmm tényleg, néztem a privimet... mentségemre szóljon majdnem 2 hónapig külföldön voltam és elszállt a nettem
kell a RAM, de kipróbálási garanciát kérek ma meg holnap nem érek rá, nyamvadt lakást kell felújítani, de a héten lezavarhatnánk a bizniszt, légyszi egy telefonszámot dobj privibe
amúgy egy wayteq xtab 7-re kellene fólia. Elvileg vettem egyet, de valami nagy árulás van benne, nem ragad fel a tabra
ergo ablakon kidobott pénz volt, a méretrácsos fólia ragad, de az átlátszó nem akar felragadni
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest