- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Nem fontos hogy árnyékolt legyen.Azt nem tudtam hogy muszáj földelni. Nem szeretnék semmit szerelni.Csak össze kötni a routert a modemmel. Akkor az SSTP kinesik. Kérdezném hogy akkor ezen a sima FTP-én [link] ugye nem kell szerelni semmit?Csak össze kötöm a két eszközt és kész?
-
kromatika
veterán
Sziasztok. Cat 7 es ,10m,szerelt kábelt szeretnék venni,modem és router közé.2 kérdésem is lenne. 1: Milyen minőséget képvisel e Vention márka.Akció ban most ezeket találtam. [link] [link] 2 kérdésem :a két kábel között színűket eltekintve azt látom hogy mind két kábel árnyékolt. Csak az egyik FTP a másik pedig SSTP. Úgy tudom hogy az SSTP a még hatékonyabb árnyékolás..Jól tudom?Köszi előre is a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest