- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linkin1994
senior tag
Igen az OP. 2022-ben az összes flagship megkapta az andtroid 13-at 8,9,10-es széria és a nordok-ra is volt béta. Sec patch is most havonta jön.
Samsung a legjobb utána az OP és a Google.Google akkor lenne top ha legalább a Samsung szintet hozná úgy hogy sokkal kevesebb telefonjuk van és ők csinálják az Androidot. A többi főleg a Xiaomi ami képes 2023-ban is android 12-vel kiadni telefont nem venném számításba. -
janeszgol
félisten
válasz
Linkin1994 #4 üzenetére
Az OP? Ja, gyorsan frissiti azt a keveset...
A Samsung a legjobb, aztan a Pixellel a Google, majd a HMD (lassu, de biztos az upgrade), aztan a Xiaomi. (Utobbiakra is biztosan jon minimum ketto fo verzio.)
Aztan ennyi. A tobbi a futottak meg kategoria. -
Nekem Nord CE 5G van, de pár hete már frissült Android 13-ra. Örültem neki, hogy egyáltalán elindult utána, mert a 12-re frissítéssel úgy jártam, hogy csakis bootloop, mindaddig amíg a recovery menüben nem nyomattam egy teljes törlést, vagyis gyári visszaállítást. Adatvesztés mondjuk nem volt, hála az A/B frissítési rendszernek, mert ilyenkor vissza lehet tölteni a megelőző verziót.
-
Bass
addikt
Hát egyébként mi baj lehet,a készülék jól működik(nagyon stabil, szeretem) és még fog is évekig nem nagy katasztrófa.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Linkin1994 #4 üzenetére
Probléma ott kezdődik hogy semmi értelme olyat ígérni egy gyártónak ami nem csak rajtuk múlik.
Nem tudhatod hogy a Google hogyan dönt, lehet hogy elkezdi megvariálni a verzió rendszert és mondjuk Android 15 csak 5 év múlva lesz. -
Linkin1994
senior tag
A nothing-nál is van érdekesség 15-ös drodig igérték aztán most már csak 14.Kíváncsi leszek hogy ez igaz lesz e.Ugyanis a reddit poszt alapján a kedvesek a 3 év OS updatet naptári évben számolják nem verziószámban.Magyarul android 12-vel jött ki de ők azt is beleszámolták. Samsung után az Op aki "gyorsan" frissít viszonylag sok telefont. A xiaomi kuka a Nokia,Sony,Asus,Motorola se túl gyors.Pixel lenne jó de az meg itt hivatalosan nincsen.Persze meg lehet oldani.
-
dnelb
veterán
hát na, nem egy samsung
-
RetepNyaraB
veterán
Nem erőltették meg magukat, felhájpolt nyavajásak.
Az lg velvetem egy évvel korábban rajtolt, 10-es droiddal ÉS megkapta a 13-mat úgy, hogy közben ugye megszűnt az üzletág. -
m00lash
csendes tag
Már a 13-at is nyögvenyelve kapta meg.
Majd kíváncsi leszek, amikor a Samsung is elkezdi, hogy 4-5 évet mondtunk, de ez az utolsó (2-3 év után), sorry...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Legalábbis a főverziók tekintetében a 13-as lesz az utolsó.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP szerverek áron alul
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest