- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elrood
őstag
If you have previously downloaded the 4.24 English kit, there is no need to download this English kit below since it is the same drivers as in 4.24.
Hát ez megint nem jó hír.
Megnéztem a 4.24-s drivert, ott is ugyanez a szöveg volt amit leírtam abban a két pontban, tehát a 4.27 nem hoz újat az adattárolók tekintetében.
Már nem értek semmit.
4.24-s és a 4.27 driver szövege egy és ugyanaz az nv oldalon.
Akkor most melyik igaz
[Szerkesztve] -
Elrood
őstag
A 4.24 van fenn, a 4.27-t azért nem raktam fel, mert csak az audio driver, az enthernet driver, és az installer verziója változott.
IDE driver kapott WHQL-t, ennyi.
Audióm nem az nForceból való, így nem foglalkoztam ezzel a driverrel.
Bááár, van két sor, ami bizakodásra adhat okot:
+General compatibility fixes
+Improved handling of various storage devices.
De ha verzió nem változott, win nem fogja felülírni, bár kitudja.
Egye fene kirpóbálom.
[Szerkesztve] -
Elrood
őstag
-
Elrood
őstag
Márka: TwinMOS 128mega.
Már elmúlt egy éves, gari kilőve. Egyébként sok intel chipsetes alaplapra rá volt már dugva és semmi baja. Egyedül nvidia chipsetes alaplapokkal (2db) szórakozik. Ezután, hogy nvidiás alaplap ''elrontotta'' a pendrive-t, inteles alaplapom szó nélkül visszaolvassa az adatokat, tehát nem a pendrive a ludas. Leformázom a pendrive-t, és berakom a nvidiás lapba, akkor ismét műküdik, persze ha ráírok, akkor már nem tudja visszaolvasni. Inteles persze ekkor is visszaolvassa simán.
USB driver: nvidiás laphoz XP alá nincs usb driver (nvidiaféle hivatalosra gondolok).
Pend. driver: nincs XP alá. Egyébként az XP szépen felismeri, ahogy kell. -
Elrood
őstag
Van egy pendrive-m, ami jól működik intel és via chipsetes alaplapokkal, akármit csinálok vele.
Viszont ha nForce2-s alaplapra csatlakoztatom előszőr, akkor nincs probléma, de ha ráírok valamit, akkor többé nem tudja olvasni a pendrive-t az nForce-s alaplap. Sőt egy másik nForce-sok alaplaplap se tudja olvasni. Ha rárakom inteles és via-s alaplapra, miután az nForce már nem tud mit kezdeni, akkor ezek a lapok simán olvassák, mintha semmi nem történt volna.
nForce-s lappal bármely más usb eszköz rendben működik: nyomtató, usb-s hdd.
Egyébként a lap mind a 6 USB portjában kipróbáltam, nem tudta olvasni.
Remélem valaki találkozott már ezzel a problémával, és sikerült megoldást találni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minecraft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OpenWRT topic
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest