- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Gregorio
csendes tag
Ma sikerült végre átmenni a haveromhoz, a billentyűzetre rátámaszkodás segített (a múltkor ez valamiért nem jött be, most talán jobban püföltem), kiírta, hogy F2 kell a BIOS SETUP-ba belépéshez, ott meg csak annyi, hogy USB - OFF-ról ON-ra. És innen mint a karikacsapás.
Köszönöm az ötleteket mindenkinek!
Sziasztok. -
Gregorio
csendes tag
Köszi az eddigieket, amint a barátom otthon lesz, megpróbáljuk az eddigi ötleteket, és majd tudósítok, hogy mi a helyzet.
-
-
Gregorio
csendes tag
Most mennem kell, de holnap megpróbálom az alaplapi driveres dolgot.
Köszi az eddigieket, szívesen várom a további ötleteket.
Sziasztok. -
Gregorio
csendes tag
Az Eszközkezelőben nincs ismeretlen hardver.
Az alaplapi driverek nincsenek fenn, a barátom használtan vette a gépét még évekkel ezelőtt, eddig nem volt szükség a driverekre.
Ha egyáltalán sikerül kideríteni (leolvasni) az alaplap márkáját/típusát, nem hiszem, hogy egy ilyen régi szarhoz találok a neten drivereket. De azért majd megpróbálom ezt a lépést, ha megint el tudok menni hozzá.
Köszi. -
Gregorio
csendes tag
Nem. Csak azt írja ki, hogy ilyenésilyen BIOS van a gépben, meg lefut a memóriateszt, de semmi mást nem ír ki.
Amúgy az alaplapon van egy BIOS feliratú jumper, ami nincs összekötve. Ha összekötöm (végső kínomban), akkor bekapcsoláskor sötét marad a képernyő. Ha leszedem az összekötést, megint működik, de csak úgy mint eddig, tehát nem továbbra sem tudok bemenni a BIOS-ba.
Arra is gondoltam, hogy az USB port esetleg nincs bekötve az alaplapba. Ránézésre ugyan kijönnek belőle fémtüskék, amik be vannak forrasztva az alaplapba. Ez már azt jelenti, hogy be is van kötve, vagy van még valami extra trükk? -
Gregorio
csendes tag
Sziasztok!
Rákerestem, de nem találtam választ a kérdésemre, ezért nyitok új témát.
A helyzet: barátom Pentium I 133 MHz-es gépén látszólag van USB port (hátul van hová bedugni), de a gép sehogyse akarja látni. A Windows Rendszerinformációk azt írja ki, hogy Nincsenek USB eszközök, az Eszközkezelőben nem jelenik meg semmilyen USB dolog, a PC-vel összekötni kívánt fényképezőgép CD-jéről telepítem az USB drivert, de nem történik semmi változás, új hardver hozzáadásával sem lehet semmit csinálni. Még arra gondoltam, hátha a BIOS-ban le van tiltva az USB port (lehet, hogy ez hülye gondolat), de megnézni nem tudom, mert a bekapcsolás után nem lehet bemenni a BIOS Setup-ba (sem Del-lel, sem F1-gyel).
Fő kérdésem: Hogy tudnám elérni, hogy a gép lássa az USB portot?
''Mellék''-kérdésem: Hogy tudok bemenni a BIOS Setup-ba (lehetséges, hogy nem is lehet?)?
Minden segítséget előre is köszönök.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest