- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
killahdrums
senior tag
válasz
Zordkaszás #13 üzenetére
ja! a konkrét hibát azóta sem tudom.
Tényleg lol! -
killahdrums
senior tag
válasz
killahdrums #9 üzenetére
...el is felejtettem!
Pokolra Bill-el!!!
Megoldódott! -
killahdrums
senior tag
...ma este újra rakom a winfost. Meglátjuk mi lesz. Minden mást próbáltam már.
-
killahdrums
senior tag
Ha a gépemről másolok fel adatot és leválasztom majd vissza, már rögtön hibásnak látja az adatokat. Vissza tudom másolni a vincsire a legtöbb esetben, de hiába mert az sem nyitható már. Ha egy másik gépről hozok vmit azt megtudom nyitni a gépemen. Tehát valószínü, hogy felmásoláskor történik valami.
-
killahdrums
senior tag
Igen azt is néztem, gyors eltávolításra van állítva. Egyébként általában leállítom, de én is úgy tudom, hogy ez nem lehet probléma XPén. A többi gépen is amin próbáltam xp volt sőt mac-en is működött jól, seholsem állítottam le, hogy ''adjak'' neki.
Hát igen gondoltam, hogy ez egy ''fejtörös'' szitu. Egyfojtában agyalak én is a dolgon, de gyszerűen nem értem. hmm
De azért kösz! -
killahdrums
senior tag
válasz
killahdrums #1 üzenetére
...most próbáltam ezeket:
BIOS-t újra raktam, formatáltam FAT-re meg FAT32-re (mármint a drájvot), de ugyanúgy xar. Az usb kapukkal nem hiszem, hogy gond lenne mert gond nélkül müxik rajtuk szkenner, webcam, PDA, egér, mp3 lejátszó, természetesen a drájvot próbáltam az összes kapun...
Még winfost nem raktam újra, dehát kb 3hete tettem ezt és minden teljesen rendben van és nem is nagyon szeretném... -
killahdrums
senior tag
Először is sziasztok és előre is köszönöm ha valakinek lenne vmi ötlete!!!
Tehát van egy Kingston DataTraveller Elite 256 megás USB memóriám. Bővebben: link
Az itthoni gépemről (lásd: konfig) ha átmásolok bármilyen fájlt a fleshdrájvra, az eltávolítás után tönkremennek a fájlok, vagyis ha újra csatlakoztatom bárhova (bármilyen gépre). A kissebb fájlok megússzák (<1 mega), de a nagyobbak (>1 mega, pl.: eps, psd, ps, bármilyen tömörített fájl) használhatatlanok lesznek. Mivel DTP operátor vagyok nem nagyon ''használok'' 5 megánál kissebb fájlokat, söt átlagban 20-40 megás fájlokat ''cipelnék'', persze ha működne a cucos...
A vicc az egészben, hogy más gépeken tökéletesen müxik a drájv!!! Bent a munkahelyemen ma egésznap teszteltem és egyszer sem produkálta ezt, mivel a ''visszavitel'' előtt gondoltam, hogy azért letesztelem pár gépen. Ebből következtetek, hogy az én gépemmel lehet valami bibi. Egyébként ezen a fölöttébb idegesítő dolgon kívül tökéletesen müxik a gépem.
Az BIOS-t töviről-hegyire átnéztem, hogy nem e lehet ott valami rosszúl beállítva. De mindent rendben találtam... A winfosom eredeti, SP2 és az összes frissítés fenn van. Mint előbb említettem a rendszer tökéletesen müxik, ezen ''apró'' hibán kívül.
Remélem valakinek lesz használható tanácsa, ötlete.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- Energiaital topic
- Windows Insider Program
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest