- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mobil flották
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joetlc
csendes tag
Nos, akadt egy segítségem, így szűkült a kör.
A gyártó data-tec, viszont a honlapon sem találtam alkalmas drivert, mert a Downloads menüpont alatt csak valami táblázat van. Tiszta gáz. Amit pedig felajánl, az egy USB 2.0 driver Win98-hoz, de itt nincs USB 2.0-ás port (még), de ha lenne is, akkor sem vagyok benne biztos, hogy műkszene.
Francba is! -
Joetlc
csendes tag
Hali mindenkinek!
Nemrég szereztem be egy N350U2 típusú USB 2.0 -ás 3,5'' HDD External Enclosure Külső házat.
1. Nem tudom ki a gyártó (External??), és így nem találok drivert Win98-hoz
2. Akarom mondani, driver az van, mert kaptam hozzá telepítő miniCD-t, de Win98 drága, a telepítés után még vmi USB Mass Storage -t is telepíteni akar, de sehol nem találtam eddig ilyet és így nem vehetem hasznát szegény USB Racknek. Vagy ha van is, fogalmam sincs, hol.
3. Legyetek szívesek, segítségemre lenni és találni nekem egy ilyen USB Mass Storage drivert!! Én egyfolytában azt csinálom...
Joetlc
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest