Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• waterman_

aktív tag

lehet nekem vannak extrém elvárásaim, de ez most komolyan mi? miért nem lehet két monitor kimenetet rakni rá? pesze vegyek usb-s monitort.. HDMI és DP és minden csudiszép lenne.
    aztán ez a 20 centis tyúkbél ez is mi? egy dokkolónak az lenne a feladata hogy ne az asztalon foglalja el a negyed négyzetmétert, de konkrétan a 20 centis kábellel pont itt lesz mellettem. legalább cserélhető lenne és akkor aki akarja elrakhatná ezt a szörnyet valahova az íróasztal mögé, de nem. tudom a dizájn meg egyebek, de beledugok egy monitort, beledugok egy töltőkábelt, meg mondjuk van egy külső winyó sima usb csatlakozóval, esetleg mondjuk rákötöm a hálózatra utp kábellel, hogy gyorsan készüljön a másolás nas-ra. és konkrétan egy teljes munkaállomásnyi helyet foglal az asztalomon mert a szélrózsa minden irányába állnak ki belőle csatlakozók. szép új világ. emlékszek amikor voltak csatlakozók a laptopokon.

Új hozzászólás Aktív témák