Aktív témák
-
parandroid
félisten
Kérünk mindenkit, hogy a jobb áttekinthetőség érdekében a külső mobil rack-ekkel foglalkozó gyűjtőtopikban tegye fel a kérdését, ne nyissunk minden egyes problémának saját topikot. Ezt a topikot zártam.
5,25''-es külső mobil rack-ek: Bővebben: link
3,5''-es külső mobil rack-ek: Bővebben: link
2,5''-es külső mobil rack-ek: Bővebben: link
p -
Waterman
aktív tag
Írd csak be a keresőjébe,hogy 2,5''
Bővebben: link -
Waterman
aktív tag
Én sem vagyok Pesti,de innét vettem már pár dolgot,jó áraik vannak,10000 br fölött ha jólemléxem ingyenes a kiszállítás egy hozzád közeleső számtech boltba.
Bővebben: link
Bővebben: link
A vinyóknál a lapalján vannak a 2,5'' osak. -
marcee
addikt
60 GB Hitachi 2.5'' notebook winchester 15680 Ft -
60 GB Samsung 2.5'' 5400rpm 8MB notebook winchester 17200 Ft
60 GB Toshiba 2.5'' notebook winchester 16200 Ft -
80 GB Fujitsu 2.5'' 5400rpm 8MB cache notebook winchester 24200 Ft -
80 GB Fujitsu 2.5'' notebook winchester 22000 Ft -
80 GB Samsung 2.5'' 5400rpm notebook winchester 23400 Ft
80 GB Samsung 2.5'' notebook winchester 22400 Ft -
80 GB Toshiba 2.5'' notebook winchester Leírás 20400 Ft
Aqua, nettó árak. De szvsz már bárhol kapható.
Érdemes odafigyelni a sebességére, mert az alap 4200rpm-esek igen karcsúak. -
panizzi
aktív tag
vantec nexstar 2 a barátod
10 ropi usb-vel, 13 usb+fw
mondjuk ennek van külső tápja, de akár DVD írót is belerakhatsz
[Szerkesztve] -
pubwart
aktív tag
2.5 vinyót meg nem találok bolti árlistán. Lehet velem van a baj,d e szerintem nagyon drágák
-
pubwart
aktív tag
Lényeg, hogy táp nélkül nem tudom megúszni az asztali vinyókat...
-
domedee
senior tag
Én most vettem egy ilyet, 7,5k volt. De ami fontos, tiszta alu ház(ál. sokszor csakegy műanyag kasztn azegész, am fémszínűre van fújva, ez pedig minden csak nem jó hővezető),beépített venti (sokat nem számít, mert kicsi, de mégis valami). Külső tápja. Még valami,ha behala tápja akkor akár te is tudsz csnálni, ugyanis a tápegységből egy sima s-video kábelen kapja az áramot, a tápba meg sima sz.gép tápkábel megy.
-
Old Death
senior tag
melyik mennyivel
mennyivel drágábbak v mennyivel hidegebbek?
drágaság: hát egy norm usb 2.0 keret itt a ph!-n találsz kb 8-10 körül van... a sima vinyós keret sztem meg 5 alatt van... de konkrét árakat nem tudok... maga a vinyó egy 60-as 3,5''-es vinyót 10 alatt kapsz itt egy 2,5'' 17 körül van...
melegség hát egy jó 10 fok... amíg egy normális vonyó 35 fok körül v felette rohangál (pláne zárt házban) addig gy 2,5''-es 30 alatt marad... bár ez típus függő -
Old Death
senior tag
-
corlagon
senior tag
A hagyományos vinyók-nál a 3,5'-ös desktop vinyókra gondolsz?
Mert ha igen, azoknak túl nagy az áramfelvétele, hogy külső táp nélkül el lehessen látni.
''When using USB 2.0-interface model (IEEE-1394 bus), external power is needed when HDD consumes power over 550 mA.'' - ez a külső házam manual-jában van.
Szerintem 550 mA alatt csak a 2,5'-ös slim vinyók vannak.
[Szerkesztve] -
-
pubwart
aktív tag
A kérdés adott. Notihoz keresek olyan HDD-s keretet, amely nem iényel külön külső tápot... A mérete lehetőleg akkora legyen, hogy a hagyományos vinyók amik most kaphatók, azok bele is férjenek...
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest