- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
Aktív témák
-
Mistral
csendes tag
Szia Tomhal!
Örülök, hogy a gameport-os gond megoldódott, sejtettem, hogy ott nincs hardveres gond...
SPeti: Szerintem kicsit igazságtalan vagy. Te is láthatod, hogy a hibák nagy része telepítési / beállítási hibákból fakad, illetve felhasználói figyelmetlenségekből...
Az újraindulás valóban nagyon hardeveresnek tűnik, de ez szerintem a szállítás közben / után keletkezhetett - sajnos előfordul néha, hozzáteszem erről általában nem a felhasználók tehetnek és nem is a szerviz... Szóval szerintem ez egy gyorsan orvosolható gond, amit biztos vagyok benne, hogy a szervizben pár perc alatt ki is javítunk...
Annak örülök, hogy Tomhal-nak jó a véleménye eddig a szervizről és a cégről, remélem ez így is marad... Ha a táp hibás, nem hiszem, hogy a mi hibánk lenne... nem mi gyártjuk... a teszten átment, hogy utána tönkrement... sorry, de előfordulhat... erre van a gari!
Sziasztok!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest