- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Hummm...
Nem mindegy, hogy van-e sapi vagy nincs? Hiszen igy is, ugy is ugyanakkora teljesitmennyel fut, a hutofelulet merete sem valtozik, sot: K6-2 procikat jobban lehetett huteni, ha leoperaltak rola a sapeszt. (Verjuk meg. Miert? Megint nincs rajta sapka...) Ha beteszem az 1G-s cerkat, az ugysem lesz huzva (egyelore biztos nem), sot, megprobalom majd ot is alapfesz alatt jaratni, ahogy az AMD-immel is teszem. De azert szerzek a tesztre egy nagyobb hutot :)) -
törölt tag
Lezsirozva. Ma este egy 1G-s nem Tua-s cerka es egy FCPGA-s atalakito ideiglenes boldog(?) tulaja leszek. Tehat bios-frissites, procicsere, orom. Tudtam, hogy valami kimered: hutocsere? Persze a proba erejeig mindegy, 10-20 percet csak kibir ezzel a hutovel is. Ha valakit erdekel, majd beszamolok. Ha nem, akkor is :)
SeeYa,
&rew -
törölt tag
provi = proci. Nem szoltam semmit a koran kelesrol :D
-
törölt tag
Jaja, BIOS frissitesbol meg verzioszambol mar kimuvelodtem. Ha yol sejtem, ennek a lapnak (6BX81) a 2D-s revizioju bios-a tudja azt, ami nekem kell. Remelem szarnyakat kap a cuccos :) Lehet, hogy nem fogsz orulni Egon, de nekem eddig csak AMD-s konfigjaim voltak es vannak, szal ezert vagyok tul mazsola ebben a kerdesben. Ha minden ok, akkor tudok kiproszalasra szerezni egy gyorsabb cerkat es akkor aztan megkergetem szerencsetlent. Ja: nem kell az ujabb proviknak kisebb fesz?
&rew -
törölt tag
Akkor jo reggelt! :)
Tudom, Bobmaster: reggel ucsorges, KV, hajts.
Megint a torzsgarda. Kosz a valaszokat, Emberek. Gondolom kicsit cakkos ma mar hasnyalhato Slotket-et kapni, de utananezelodok.
Koszi megegyszer,
&rew -
törölt tag
Ize...
Koszi.
SeeYa,
&rew -
törölt tag
Sziasztok!
Tessek szepen elkepzelni valami nacceru Acorp BX-es lapot, Slot1, benne egy 400-as celi nagyongagyi atalakitoval. Mit lehetne ebbol kihozni? Csak a procit (vagy proci+atalakito) kene cserelni a tobbi cucc yo.
Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OTP Bank topic
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- LG LCD és LED TV-k
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest