Hirdetés
- Xiaomi 12T - egytucat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
toyee09
csendes tag
Szissztok!
Upcnel vagyok es 4-5 honapja szereltettem be egy Gree Amber klimat, Wifid es tavolrol elerheto! Mukodik is a konfiguralas utan Wifin es mobilneten keresztul kb 3-4-5 napog majd azt irja ki hogy “Halozat idokerelem tullepese” vagyis angolul “network connection delay”!
Gree Cloudba regisztralja keszuleket!
Ezek utan leresetelem es ujrakonfiguralom a klimat es appot megint par napig mukodik!
Segitseget szeretnek kerni hogy esetleg upc router blokkolhatja egy ido utan?
Van aki upc es hasznal klimat igy tavoli elerhetoseggel? -
toyee09
csendes tag
válasz
balinthun #70857 üzenetére
Semmi koze chrome alatt mert sebessegnek!!! Ezt nem tudom ki talalta ki! Egyszeruen a videken ujonan telepitett upc rendszer egy rakas sz.r! En uj elofizeto vagyok kb 6 honapja, kertem kivizsgalasat hogy miert csak 200-300 mbitet merek speedtesten de semmit nem javitottak de nem is tajekoztattak!
Legnagyobb vicc a upcnel van sajat sebessegmero! Azt mondtak azt vegyem semmisnek mert rosszul mer! Ez mar egy hatalmas fekete pont hogy sajat szerintuk teves adatokat kozol! 80-150 mbitet merek rajta, DE szuloknel vagy haveri korbe aki T home optikat hasznal es ott merve upc sebessegmeroje erdekes modon csont nelkul adja 970-1000 mbitet! Ennyit a upc halandzsarol! -
toyee09
csendes tag
válasz
kabelmania27 #69220 üzenetére
-
toyee09
csendes tag
Sziasztok!
Erdekelne hogy csak nalam vagy masnal is ha speedtestet inditok ingadozik a sebesseg? Pontosabban ha vodafone szerverre merek adja a 490-500 mbitet, de barmilyen mas magyar szerverre merek csak 100-200, max 300 mbit! Es ha torrenten toltok ott is csak 30-35 Mbyte/sec a legjobb eredmenyem!
Valaki tapasztalt hasonlot? -
toyee09
csendes tag
Sziasztok!
Ma lettem Upc elofizeto! Elso dolgom volt hogy teszteljem 240 mbit netet, de az osszes sebessegmero oldalon 50-80 mbit korul merek letoltest, feltoltes 20 mbit (ez ok)!
Kiveve a Upc sebessegmero oldalan megy fel 3-4 masodpercre 240 mbitre majd ezt kovetoen elkezd zuhanni 130mbitig!
Torrenten toltottem filmet ott jon max sebesseggel! Miert van ez?
Csak netet kotottem (nincs tv,telefon) a szerelo srac tett 2 jelcsillapitot a connectboxra! Ez miatt lehet?
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politikai mémek
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 12T - egytucat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest