Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bba
tag
Én talátam egy univerzálisat legalábbis ezt irják róla. Igaz csak win 98 angol alá, de vki buherálással más nyelvű OS-re is adoptálta. Én magam nem próbáltam, de itt a remek alkalom előttetek

a neve: Maximus Decim Native USB ver.2.2
a következő linken többet is megtudtok róla, ill a letöltési oldara is elnavigál...
[link] -
Rover623
félisten
válasz
Doviziozo
üzenetére
Na ne...ezt most komolyan mondod...?
Pont nekem...?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha a kereskedelmi láncnak nagyjából azon a szintjén mozogsz ahol gondolom (kisker), akkor jelzem: a doboztologatás a nagykerek dolga...
Egy rendes kiskernek szolgáltatást is kell nyújtania...
A csomagolt pendrive-ot a mellékelt driver CD-vel a Mediamarktban is megveheti az ''ügyfél''...neked megoldást kell szállítanod, különben elvérzel...
Megoldás pl.: TE CSINÁLOD MEG A DRIVER-LEMEZT! -
Rover623
félisten
Nincs ilyen...csinálni kell...

Kiindulási alapnak kell vmi jóféle ősöreg driver, én pl. egy két-három éves kövületből (USTORAGE, asszem az Eagletec használta vmikor) indulok ki általában...
INF-be szépen beírod a pendrive USB azonosítóját, oszt próba...
Ha nem megy, akkor elő egy másikat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)