- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpy79
csendes tag
A navigációról röviden: jobb mint a Touch, de ne menjünk ennyire előre.
Amikor megkaptam, egyből beleraktam egy ilyen
átlátszó tokba. A legelsők között a navigációt próbáltam. GPS vevő bekapcs, GPS Status progival nézem év percekig tart amig két nyavalyás műholdat végre megtalál. Már a világ legnagyobb lúzerének gondoltam magam, hiszen részben ez a funkció az egyik legfontosabb számomra. Elkeseredésemben nekifeküdtem a google-nek és találtam mindenfélét, de ami nagyon meglepett, hogy egyes Umi telefonokra azt írták, hogy az összeszerelésnél van egy kis gubanc amit könnyen (??) lehet házilag is orvosolni. Aztán találtam a szétszerelős videót, és akkor hasított belém a felismerés: A TOK. A tokon bizony egy szép fémcsík húzódik körbe, ott is ahol az antennák miatt a hátlapon műanyag borítás van. Faraday-kalitka, árnyékolás, tanítom minden évben a tizedikeseknek. Lekapom a tokot és láss csodát egyből tíz műholdacska zöldül be, tokot vissza, máris csak kettő.
Azért nagy kő esett le a szívemről.
Ma autókáztam is egy kicsit, hadd lássuk mit tud menet közben a Waze-vel. A pozíciót minden bekapcsolás után másodpercek alatt megtalálta. A pozíció a térképen mindig jó volt, bár ha a tempomatot bekapcsolva egyenletesen haladtam, néha azért a sebesség érték ugrált egyértelműen rossz tartományba is.
Összességében azt kell mondani, hogy jól használható a navigáció, ötből csak azért adnék négy csillagot, amit az utolsó részben tapasztaltam. Ilyen tokot pedig csak akkor vegyetek, ha nem kell navi (nekem van egy eladó
)
Az iránytű pontosnak mondható, ha éppen hülyeséget csinál, egy kis csuklógyakorlattal hamar kalibrálni lehet.
Ma már néhány Munzee-t is lőttem, a jövő héten geoláda keresésben is kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért nagy kő esett le a szívemről.
)