- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mitics
tag
Na megérkezett a "kicsike". Nem sok időm volt rá most meló közben. Első benyomás hibátlan. Rámentem gyorsan a kamerára. Messze rosszabbra számítottam. Egyetlen bibi van vele: rohadtul nem mozoghat a kezem exponálás közben, mert akkor már el is mosódik. Minden szart lehet állítani, de egyedül a záridőt nem. Úgy veszem észre, hogy túl lassan exponál és ezért nagyon könnyen elmosódik. De ha meg tudod tartani stabilan az expo pillanatában, akkor szuper éles a kép. Amint lesz időm, tesztelgetem még, addig is lécci írja meg valaki, hogy talált-e állítási lehetőséget a záridőt illetően vagy csak a téma választással lehet befolyásolni. Azt átállítottam "tevékenységre", de nem lett rövidebb a záridő. De az is segíthetne, ha lenne olyan beállítás, hogy ne kelljen külön fókuszálni majd ellőni, hanem egy érintésre fókuszáljon, majd automatikusan lője el, amint rögzült a fókusz. Szóval elsőre ez tűnik egy komoly "problémának" a kamerával kapcsolatban
Esetleg ha erre valaki tudna megoldást... 
Új hozzászólás Aktív témák
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Elektromos autók - motorok
- Assetto Corsa Rally
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 256GB Fehér Független Szép állapot
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák.
- iPhone 14 Pro Új állapot Gari 2027-01
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Esetleg ha erre valaki tudna megoldást...