Új hozzászólás Aktív témák

• Mitics

tag

Na megérkezett a "kicsike". Nem sok időm volt rá most meló közben. Első benyomás hibátlan. Rámentem gyorsan a kamerára. Messze rosszabbra számítottam. Egyetlen bibi van vele: rohadtul nem mozoghat a kezem exponálás közben, mert akkor már el is mosódik. Minden szart lehet állítani, de egyedül a záridőt nem. Úgy veszem észre, hogy túl lassan exponál és ezért nagyon könnyen elmosódik. De ha meg tudod tartani stabilan az expo pillanatában, akkor szuper éles a kép. Amint lesz időm, tesztelgetem még, addig is lécci írja meg valaki, hogy talált-e állítási lehetőséget a záridőt illetően vagy csak a téma választással lehet befolyásolni. Azt átállítottam "tevékenységre", de nem lett rövidebb a záridő. De az is segíthetne, ha lenne olyan beállítás, hogy ne kelljen külön fókuszálni majd ellőni, hanem egy érintésre fókuszáljon, majd automatikusan lője el, amint rögzült a fókusz. Szóval elsőre ez tűnik egy komoly "problémának" a kamerával kapcsolatban :F Esetleg ha erre valaki tudna megoldást... :)

Új hozzászólás Aktív témák