Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• alpy79

csendes tag

Két nap után egy kis összegzés:
    A készülék hozza az UMI minőséget (jó és sajnos néha rossz értelemben is)
    Nekem volt Touch-om, eladtam, volt Superem (sajnos eldobtam :W ) és most jött a Plus. A három közül eddig a Super volt a kedvencem.
    A Plus készülék gyönyörű, és nagyon karcsú lett, kifejezetten jó ránézni, kézben tartani.
    Képernyő nagyon szép, kellemesek a színek, jó a(z)(alkalmazkodó) fényerő, jó a betekintési szög. Érintés rendben van.
    Eddig nem sokat telefonáltam, de hangminőségi problémák nem jelentkeztek. A mobil hálózatot is jól fogja, wifit szintén. A Vodafone hálózat hozzáférési pontját (APN-t) be kell írni, mert nincs benne alapból (internet.vodafone.net). Csak egy sim-el használom.
    Kihangosítva nem nyújt különöset, a fülesben talán a Supernek jobb volt a hangzása (sajnos már nem tudom összehasonlítani).
    Kamerát még nem teszteltem "tudományosan", az eddigi képek hozzák azt amit én egy telefontól "elvárok" (minden másra ott van a FÉNYKÉPEZŐGÉP)
    Az egyetlen negatívum eddig, a navigáció. Gyorsan megtalálja a magát a készülék, azonban menet közben a sebességértékek össze vissza ugrálnak, néha az autó helyét is arrébb rakja. Ebben a Touch minőséget hozza (ezért adtam el). Remélem ez valahogy javitható.
    Maga a rendszer hasonlóan nem optimalizált mond a Super esetében. Amíg nem telepítettem a Greenify-t addig a készülék folyamatos ébrenlétet jelzett, hiába kapcsoltam be a background task clear-t.
    A Home gomb, ellentétben a Touchal, nem zörög, kellemes nyomásponttal rendelkezik, az újjlenyomat olvasó teszi a dolgát.
    AnTuTu teszten 48989-et ért el.
    Nagyon várom, hogy rendelhető legyen hozzá tok. Az Umi honlapján nagyon jól néz ki a flip-tok. Remélem mindenki elégedett lesz a várva várt készülékével, és hogy ha problémát találunk, arra megoldást is találunk.
    Az üvegfóliára lehet, hogy nem is lesz szükség, íme (lehet, hogy műanyagból voltak azok az eszközök???)

Új hozzászólás Aktív témák