Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpy79
csendes tag
Két nap után egy kis összegzés:
A készülék hozza az UMI minőséget (jó és sajnos néha rossz értelemben is)
Nekem volt Touch-om, eladtam, volt Superem (sajnos eldobtam
) és most jött a Plus. A három közül eddig a Super volt a kedvencem.
A Plus készülék gyönyörű, és nagyon karcsú lett, kifejezetten jó ránézni, kézben tartani.
Képernyő nagyon szép, kellemesek a színek, jó a(z)(alkalmazkodó) fényerő, jó a betekintési szög. Érintés rendben van.
Eddig nem sokat telefonáltam, de hangminőségi problémák nem jelentkeztek. A mobil hálózatot is jól fogja, wifit szintén. A Vodafone hálózat hozzáférési pontját (APN-t) be kell írni, mert nincs benne alapból (internet.vodafone.net). Csak egy sim-el használom.
Kihangosítva nem nyújt különöset, a fülesben talán a Supernek jobb volt a hangzása (sajnos már nem tudom összehasonlítani).
Kamerát még nem teszteltem "tudományosan", az eddigi képek hozzák azt amit én egy telefontól "elvárok" (minden másra ott van a FÉNYKÉPEZŐGÉP)
Az egyetlen negatívum eddig, a navigáció. Gyorsan megtalálja a magát a készülék, azonban menet közben a sebességértékek össze vissza ugrálnak, néha az autó helyét is arrébb rakja. Ebben a Touch minőséget hozza (ezért adtam el). Remélem ez valahogy javitható.
Maga a rendszer hasonlóan nem optimalizált mond a Super esetében. Amíg nem telepítettem a Greenify-t addig a készülék folyamatos ébrenlétet jelzett, hiába kapcsoltam be a background task clear-t.
A Home gomb, ellentétben a Touchal, nem zörög, kellemes nyomásponttal rendelkezik, az újjlenyomat olvasó teszi a dolgát.
AnTuTu teszten 48989-et ért el.
Nagyon várom, hogy rendelhető legyen hozzá tok. Az Umi honlapján nagyon jól néz ki a flip-tok. Remélem mindenki elégedett lesz a várva várt készülékével, és hogy ha problémát találunk, arra megoldást is találunk.
Az üvegfóliára lehet, hogy nem is lesz szükség, íme (lehet, hogy műanyagból voltak azok az eszközök???)
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Fekete Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 Plus / 256GB / Sárga szín / Új készülék! / E-sim modell / Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és most jött a Plus. A három közül eddig a Super volt a kedvencem.