- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Régi ez biza! Majdnem használtuk is anno pár tesztben jó egy éve, de a ShaderMark legalább ilyen szép és még használható is Bővebben: link
-
ByB
addikt
Érdemes benézni a CGTalk oldalára, vagy a Desig21-re! Ott vannak élethű grafikák, és az még nem a vége... De ezt egy 3D-s programmal nem sok idő összedobni, s ezáltal igen messze is van az életszerűtől!!!
-
MUŁĐER
addikt
hú,másik fórumban kiderült,ebben a tesztben az X800XT kétszer (!) gyorsabb mint az én 6800GT-m
Valaki le tudná tesztelni egy 6800GT-vel és egy x800 XT-val vagy pro-val?Nagyon meglepődtem
1024-ben 16X multisample mellett mennyi FPS-t csinál..vagy akár default 640x480 4X multisample -
MUŁĐER
addikt
up,mások is lássák eme csodát
-
Drizzt
nagyúr
Szerintem is nagyon jól néz ki! Az a baj vele, hogy valami hihetetlenül megjegyezhetetlen neve van. Amúgy a High-dynamic range renderinget mutatja be. A legszebb effekt szerintem. Bár nem is helyes az effekt kifejezés használata.
-
MUŁĐER
addikt
ízelítő kép:
ez biza élőben a gépeden renderelve,forgatni lehet stb..nem semmi! -
MUŁĐER
addikt
a minap találtam egy iszonyú jó techdemo (?)-t, Bővebben: link úgy érzem megér egy külön topicot...eszméletlen a grafika!!!!Teljesen élethű
és érdekes, de 2003-as....nem értem hogy hogy nem fedte fel senki?
nézzétek és ámuljatok, remélem a jövő játékai is ilyen grafikát tudnak majd fölvonultatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest