Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
hatnor
tag
Progsm.hu a számlán memory factory group kft
Előző ulefonom a tiptoplaptopnál vettem, de itt 3év garancia volt rá, már tudom miért
Az az érdekes, hogy út közben elég jó, néha átvált Ere de utána vissza. Ahogy bemegyek épületbe 4g max 1vonal, vagy E akkor 1-3 vonal, de ezzel lehetetlen internetezni. Jó hogy megszüntették a 3gt...
Egyébként erre nem gondoltam volna, volt már többször vízben, leesett mindenhonnan, vertem a földhöz, azt hittem majd a kijelző törik majd be, de kiszáradt és szólt tovább.
Előző ulefone is 2 év után már csak fél napot bírt azért lett lecserélve,de ez mai napig reggeltől estig tud zenélni.
Majd megkérdezem az ulefone szervizet javítható-e de 80kért már van új, újra garival, de még használom egy darabig hátha megjavul. -
hatnor
tag
Sziasztok!
Ulefone armor 21 telefonomon hétfő óta nagyon gyenge a térerő és ugrál össze vissza egyik pillanatban 4g 1vonal, aztán E egy vonal majd felmegy 3ra stb.
Ahová a munkahelyen rakom, illetve itthon a konyhában általában nincs jel, nincs szolgáltatás.
Eddig nem volt ilyen gondom, mindenhol 4g volt.
Másik sim kártyát is kipróbáltam ott is ugyan ez a helyzet.
Mi lehet ennek az oka, elmozdult volna az antenna?
Lehet benne antennát cserélni, vagy egyáltalán kapni hozzá?
Nagyon idegesítő mert 4g nélkül lehetetlen netezni rajta.
Még lenne rá 2 év gari, csak hát a cég megszűnt közben...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest