- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
válasz
RonPécs #2483 üzenetére
Szia,
A hangerő gondra van megoldás: ITT
Az a 98% meg olyasmi lehet, hogy feltölt 100%-ig, aztán nem tölt tovább, így lemerül 2%-ot, és pont akkor nézel rá. Ez a jobb verzió, ha hiba, akkor nincs ötletem
Nálam sem bír igazán 2 napnál többet, tegnap pl 90ről 11%-ra merítettem egy nap alatt, de nyüstöltem is. Más teló már kilehelte volna a lelkét is
A készenléti ideje nálam is elég ergya, de, ha képernyőidőről van szó, elég jól bírja.
Bluetoothhoz nem tudok hozzászólni, azzal én sem vagyok kibékülve, kihangosításra zenehallgatáskor, és 8bit do controllerhez használom max, de mindig mindenhez elkezd kapcsolódni, és egy élet kivárni, mire abba lehet hagyatni vele, és csak ahhoz kapcsolódni, amit épp használni kívánok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged