Hirdetés
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Szasza1985
csendes tag
Szia, szerintem érdemes visszaolvasnod, de most van egy kis időm így leírom a személyes tapasztalatom/véleményem.

Az akku idő tényleg jó, minősége is szuper, a kamerára kell vigyázni mert ha szilikon húzol rá abból kilóg.
Nekem Tapolcán járt szervizbe is, de nem a telefon hibája volt hanem egy baleset, beszorult a simkártya természetesen az én hibámból.
A srác egy videó alapján 10 perc alatt szétkapta és összerakta (ha valakinek kell tudom ajánlani).
Az ujjlenyomat olvasót én nem használom, ez lehet szerintem érzékeny pont de nagyon meríti az akksit.
Ez most jó árnak számít szerintem: http://www.banggood.com/Ulefone-Power-6050mAh-Battery-5_5-Inch-3GB-RAM-16GB-ROM-64bit-MTK6753-Octa-core-1_3GHz-4G-Smartphone-p-1025847.html
Én nem kértem rá gyors futárt semmi extrát nekem átjött a vámon, azt mondják szerencsém volt, mondjuk én kalkuláltam is vele...Amúgy hibák... nekem a zsebemben előfordul hogy felold a képernyő (igaz duplakopp feloldás be van állítva) és elkezd mindenféle dolgokat elindítani telefonálni, stb...
Összességében baromi jó telefon minőségre is, ár érték arányban nem is beszélve.
Ja én egy simet meg egy memóriakártyát használok, két simről nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 2TB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meggyi001