- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
válasz
halflife74 #46 üzenetére
nem tudom él e még ez a témakör, de ha egyáltalán aktuális még, a kérdésere a válasz:
nem sok mindent tudsz szerkeszteni rajta, csodát ne várj. gyári alap megjelenítésben hangsávra klikklesz,majd felül kiválasztod az audiót, aztán alul 5.1 ikon, majd középen surround sound mixer....ugye világos?!
ha lesz hozzáértő érdeklődő, akkor én is felteszek 1-2 kérdést.
a programsorozat egyébként tényleg jópofa, főleg az egyszerűsége miatt, bár sajnos talán pont ezért is hiányolok sokmindent, de még mindig kezelhetőbb,mint pl. egy atomerőmű bonyolultságú Sony Vegas Studio 7, na az annyira deformált program számomra, hogy alig volt ''világos'', hogy mikor hová klikklejek, sajnos ott meg már a túlbonyolítottság volt a jellemző. szinte a legegyszerűbb dolgok elvégzéséhez is kigúvadt szemekkel kellett keresnem az opciókat. nem sokáig használtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen széket vegyek?
- Diablo IV
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest