- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Az ára Sony-s
Ettől függetlenül nagyon ígéretes készülék. A kamera teljesítményét majd megnézem a tesztekben. Remélem ez a kétrétegű technológia beválik, és elterjed. Jó lenne ha valamilyen valós újítás történne mobil kamera fronton. -
addikt
Zoom kamera maradt pont ugyanolyan.
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
gyerecske
senior tag
Leírva nagyon jól hangzik, külsőre még mindig a legszebb, az ár a szokásos lesz valószínűleg.Kíváncsi vagyok a tesztekre.
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
Ádám16
addikt
Hiánypótló készülék számos ponton -> alig fog fogyni
#inframérnincs?! -
domos
senior tag
Egy ilyet nagyon kipróbálnék.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
eventus
veterán
Hol kell fizetni? Jöhet
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Fred23
nagyúr
500k felett nyit, durva. Egyébként viszont gyönyörű. Kíváncsi leszek, hogy a műanyagvázas Xperia 10 V megkapja -e majd ugyanezt a recés oldallapot; tippre sajnos nem.
-
MikeWazowski
veterán
Komoly cucc lett.
Ára szerintem 600k feletti lesz, vagy legalábbis nagyon közel hozzá.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
roli543
őstag
A legszebb mobilokat szerintem továbbra us a Sony készíti! Ha nem Apple használó lennék, erre fájna a fogam de nagyon!
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
paatrick
őstag
Összegyúrták a Pro-I meg az 1 IV és így lett az 1 V jól néz ki csak túl nagy nekem.
Szerintem egy 10 V-re viszont benevezek. Jó méret, maratoni akkuidő, nekem még a műanyag ház is tetszik egy fájdalmam van hogy nincs pirosban.
Nem is értem a gyártókat, a piros iPhone 13 mini az egyik legdögösebb telefon élőben, erre egyetlen más gyártó se csinál pirosat, se bordót se semmi hasonlót. Bezzeg menta, citromsárga, libafoszöld, halványlila az van.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
metalstorm
aktív tag
Én nem szeretem a nagy lapátokat, de ezt kipróbálnám... Sajna nekem álom marad, betegség miatt nem biztos hogy megfogom tudni venni olcsón kb 5-6 év múlva. De ha igen, akkor lesz még ez is
-
leslien
nagyúr
600k.körili árra tippelnék...pláne ha lesz hozzá fejhallgató megint.. akkor jó vétel lesz természetesen szolgáltatókról beszélünk ahol "olcsóbb" lesz
és ez sztem a S23 Ultra ellenfele lenne inkább mint a S23+ nak...
remélem mihamarabb tesztelek ...[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
joey04
titán
majd megnézzük mire megy ez a szuper kamerarendszer.
-
paatrick
őstag
válasz Knight666 #17 üzenetére
Igen, viszont annak a hátlapjáról nem sok jót lehet olvasni az írás lekopik pár hét alatt, a textúra pár hónap alatt. Én meg mindig tok nélkül használtam a telefonokat.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
nagyúr
Rád gondoltam!
Jack és nem ultracsúszós hátlap. Már ez is sokat javít rajta. Plusz ugye van jó az energia gazdálkodás, nekem a kamerák bejöttek eddig tőlük... Illetve SD kari.
Csodát nem várunk, ez nem a Hubble távcső. Ellenben szerintem használható és korrekt. Lássuk!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
hdavid1
tag
Szóval akkor majd pár év múlva a többi gyártó ki is hozza ebből a szenzorból azt, amit a Sony szokás szerint nem fog tudni kihozni belőle.
-
GeryFlash
veterán
,,A másik fontos változás kettős: a Snapdragon 8 Gen 2 egyébként is hűvösebben fut elődjénél, az Xperia 1 V pedig 60%-kal nagyobb hőelvezető lapot kínál belül"
Nagyon jo, ezt talan a melegedos Gen 1-nel kellett volna, Gen 2 mar nem melegszik (annyira).
,, ha már filmes jellegű a kijelző, amelyen az utómunkát is el lehet végezni." Mi sem eletszerubb video utomunkat mobiltelefonon megcsinalni, sokak igenyei lettek most kielegitve"
"Magyar árakat egyelőre a Sony képviselete nem tud mondani, eurósat viszont igen: 1400 efféle egységet kell várhatóan kicsengetni június végi értékesítéssel."
Nyilvanvaloan az emberek inkabb fognak fizetni tobbet egy androidos Sonyert mint egy csucs iPhonert.
Ja varjal, arrol semmi hir hogy EZER NEGYSZAZ EUROERT hany ev szoftvertamogatottsag van??? Marad a 2 ev? Komolyan?
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
LosBlancosRM
senior tag
S23U mellett a legszebb telefon.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
paatrick
őstag
válasz GeryFlash #22 üzenetére
Amíg az iPhone-ok nem tudják a faék egyszerűségű dolgokat, drag-and-drop fájlkezelés, mp3-ból csengőhang beállítás, usb-s töltés, stb ilyenek addig az emberek nagy része nem fog iphone-t venni hiába kerül ugyanannyiba.
Ha otthon és a munkahelyeden is minden Mac akkor kényelmes kiegészítő, de ha nem akkor inkább macera.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
GeryFlash
veterán
Van meg elo ember aki:
- telefonjat nem nemitva hasznalja (kb 10 eve legtobb ember rezgon tartja a telot)
- nem jo neki az alapbeallitott csengohang
- de meg a tobbi valaszthato semUtoljara ilyen talan a 2000-es evek vegen volt, az okostelefonok elott, hogy emberek Nirvanat meg Linkin parkot allitottak csengohangnak 13-14 evesen meg validalhato formaja volt az onkifejezesnek, de...
Drag and drop fajlkezelest sem ertem, fotokat tudsz egyreszt masreszt mit akarnal? Az emberek az elmult 5-10 evben valamilyen cloudot hasznalnak, nem usb-n kabelen nyomjak at a dolgokat. Jo hogy nem sorolod fel a jack vagy az infra hianyat.
De oke, akkor ha valaki hidegen elzarkozik az iOS-tol, legyen, miert venne barki ezt egy Pixel helyett ami nem csak igergeti hogy jo lesz a kamera kepminosege hanem konkretan jo is? Mindezt joval olcsobban, tobb es sokkal gyorsabb OS updatekkel.
Szerinted melyik a dragabb a telefon? Az 500 ezres Sony a Google altal ingyen licencelt Androiddal es 4 eve ugyanazzal erkezo formatervvel, ergo 0 K+F vagy az 500 ezres 6-7 evnyi OS updatet nyujto Iphone? Erted mi a problema? De ez persze nem csak Sony specifikus, Xiaomi Oppo stb mindenki elmehet a nathas f****ba ezzel a felmillioert 2 OS update-tel. Nincs olyan 250 ezer Ft feletti Androidos telefon ami ne lenne jobban tularazva mint barmelyik iPhone.[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
paatrick
őstag
válasz GeryFlash #26 üzenetére
Lehet bekerültél egy techbuborékba mert az én ismerőseim közül senki nem lenémítva használja a telefonját. Másrészt meg egyiket se hallottam még panaszkodni hogy nem XY frissítés fut a telefonján és mikor adják már ki. Se android se iphone fronton.
A mobilarénára jár napi 50.000 látogató, ebből kommentel vagy 100 a hírek alá, akik általában tisztában vannak a dolgokkal, frissítésekkel, specifikációkkal mint pl te is. Szóval itt könnyű burokba kerülni, de a valóság az hogy ha megkérdezed az utca emberét akkor fogalma se lesz milyen chipje van a telefonjában, milyen rendszeren fut stb. Tudja hogy samsung, sony, iphone, huawei vagy valami azt kész. Azt meg nem is tudják hogy mi az a Pixel.
Múltkor pl. a mediamarktban a infó pultnál nézelődtem és egy csávó azt kérdezte meg az ott lévő ismerőseitől hogy hogy kell kitörölni a böngészőből az előzményeket az iphoneján
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
Tesztek is jönnek [link]
Érdekes ez az éjszakai mód, eddig is volt. Autó módban nőtt a záridő, manualban tetszés szerint.[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz Patrik.Varga #28 üzenetére
Igen, majd ott
-
Teringettét
csendes tag
válasz GeryFlash #26 üzenetére
Ezt a "4 éve változatlan formatervet" nem igazán értem, mint kritikát. Többektől olvastam már itt, mint kifogást, de akárhogy is nézem, ennek nincs értelme.
Így is nagyon ritkák és egyediek a Xperiák. Illetve, ha valakinek az utóbbi 4 évben nem volt, és most vesz egyet, az aztán pont unalmasnak nem fogja tartani, mivel teljesen máshogy néz ki, mint a többség. -
prolad
addikt
Túl kicsi mint az összes korábbi I, de egyébként szimpatikus darab. Sony már rég elengedte a mobilos piacot és nem akar versenyezni a többiekkel, az ár is ezért annyi amennyi. Akinek kell, az úgyis megveszi, nagy eladásokat olcsóbban se csinálnának.
-
addikt
[link]
Nekem nagyon tetszik, nem is baj hogy hasonlóan néz ki mint az elődök.
Kijelző ahogy látom maradt ugyan olyan, picit fejleszthettek volna pl még nagyobb fényerő.
Kamerán végre fejlesztettek és szenzort is növeltek, a széleslátó eddig is nagyon jó volt nem baj hogy maradt ugyan az.
De a zoom kamera sajnos maradt pont ugyan az a FrédiBéni szenzor, ez kb meg is öli azt, hogy igazán jó tudjon lenni, mint az s23 ultránál. Bár szoftveresen talán tudnak jobbat kihozni belőle mint az elődből.
Hangszóró már az 1iV ben is nagyon jól szólt, így az hogy még jobb lett.
Aksi is jó volt az 1iV-ben, ebben tuti csak még jobb lehet az sd8gen2 miatt.
Hűtésre úgy néz ki, hogy jobban figyeltek most, bár frissítésekkel eléggé rendbe rakták már az elődöt is.
Várom az összehasonlításokat, és a felhasználói tapasztalatokat.Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Bar1
aktív tag
Ha 5-6 mm-el szélesebb lenne, akkor nagyon jó kis készülék lenne, ez a 21:9-es képarány mobiloknál nagyon nem ideális, ehhez kár volt ragaszkodni.
-
fairi
addikt
-
leslien
nagyúr
arra lennék kíváncsi 4k60fps nél van már képstabilizátor? OIS...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
gaben88
őstag
Ha visszaváltanék 1x Androidra, akkor az vagy egy ilyen Sony miatt lenne vagy egy Pixel miatt. De ilyen áron azért nehéz vonzóvá tenni, pedig amúgy szerintem a legszebb, legjobb arányú mobilok ezek a Sony-k évek óta!
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
nagyúr
Nézzünk szembe a tényekkel: androidon kalap khaki volt a led konfiguráció mindig is. Kár érte, de telibesz.rták kugliék ezt a kő egyszerű - magától értendő és kiválóan használható lehetőséget.
Ennek a királya tudjukki volt... Volt.
Szóval örüljünk inkább a metál pink ikonkészletnek.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
vipnolf
aktív tag
el sem hiszem:, egy Sony bejelentés, ahol az első 50 hsz nem nettó fikázás
asszem csúcson vagyunk
most kéne kilépnem az internetből mert nincs továbba cikkhez:
ha 1400 eur * 370 huf lenne az instant get
de magyarisztánban inkább 699ehufot vizionalizálok
lehet időszerű lesz váltanom az első generációs 1-ről... pedig az is úgy hasít most mint 3,5 éve. szoftvertámogatottság ide vagy oda... és szerintem ez a lényeg... zökkenőmentes működés 3,5 fél év után is. azért ez droidos berkekben nem mondható gyengének...arról nem is beszélve hogy az utóbbi pár nagyobb andorid frissítés csak használhatatlan extra funkciókat tartalmazott és bosszúságot okozott (átrendezések, logikai változások)
ha valakinek erre van igénye, lelke rajta...a kamerára viszont kíváncsi leszek, mert az az algoritmus még mindig nem az igazi. mondom ezt 15 év Sony használat után...
az exponáló gomb előtt viszont továbbra is tisztelgek...egyszóval: várós
XPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
CabalX
aktív tag
GSM Arena teszt alapján is jól sikerült.
Kíváncsi leszek az itthoni árára, illetve még megvárom milyen lesz az Xperia 5 V és vagy ez vagy az a telefon lesz a jó öreg XZ1 Compact utódja. -
Ricardo
titán
Jó lett.
A lényeg
"The main camera saves 12MP binned photos, and those are among the best we've seen from a smartphone. Alright, we have written that a bunch of times in the past few months as we have reviewed some of the best cameraphones on the market. And yet it's also valid for the Xperia 1 V and its camera(s), even if it doesn't have a 1"-type sensor."
Az ultraszéles is jól teljesít.
"Sony's processing is evident on the ultrawide camera, too, as everything, from foliage to buildings and cars, looks true to life. Even the most demanding scenes gave us lovely photos. Oh, and the extreme corners are also processed and straightened out very well."
Az utolsó mondat különösen jól hangzik. Ritka hogy a sarkokat is jól lehozza az ultraszéles modul.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest