Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Nem nagyon értem mi ebben az áttörés.
-
Teebor9
tag
A forrás cikket olvasva nekem az jön le, hogy az Apple által már kitaposott MagSafe töltés az alapja a Qi2-nek. (és ez nem a laptopos) A telefonon is ugye mágnes húzza a helyére a töltőt, hogy passzoljon pozícióban. Ebből kiindulva nem hiszem, hogy az almának nagyon módosítani kéne bármin, persze, megeshet. A Lightning se lett sikeres.
-
Ricardo
titán
Már csak az a kérdés, hogy ez a mágneses megoldás pontosan milyen lesz, és az milyen hatással lesz a pacemakerekre és ICD-kre.
Az alap az Apple megoldása lesz, de hogy pontosan ugyanaz e , az majd kiderül. -
Veiled Bride
őstag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
A vezetékmentesség (ebben az esetben) azt jelenti hogy nem a telefon csatlakozóján keresztül tölt. De nem tudom hogy mi az érthetetlen ebben.
-
Fritz Teufel
addikt
interoprabilitást én így írnám: interoperabilitás
Ha már ilyen magyartalan szavakat írok le, akkor azt helyesen teszem hogy értse a nép is.
Most akkor az Apple meg lesz erőszakolva, hogy fejezze be a MagSafe alkalmazását az EU-ban? -
LosBlancosRM
őstag
Miért vezetékmentes egy olyan töltés, aminél mágnessel csatlakozik a vezeték a telefonhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest