Hirdetés
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
-
Brekk
addikt
Azert ez eleg mokas, hogy tobb mint 5ev ph utan tag vagyok, vagy 1500hozzaszolasom elveszett az ujraszamolasnal. Mind1, naponta 100helyre bedobok egy szmajlit (termeszetese szakmai temaban) mint azok akik soha eletukben semmi erdemlegeset nem szoltak semmihez megis ph kedvencek meg a fene tudja mik. LOL

-
Hasek
Közösségépítő
Még egy kérdés? Csak kíváncsiság... Aki egyszer őstag lett, és kapott avatart, viszont most esetleg vissza csúszott senior taggá, Annak elveszik az avatarját, addig amíg újra nem teljesíti a követelményeket?
-
Motion_Blur
félisten
Csak 1 félistenünk maradt erdoke személyében

-
zsiga667
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Így korán reggel már átolvastam kb 150hsz-t az offban, meg itt is az első 40-50et, többre nem tellett, sorry...

De nem tartom túl reálisnak hogy a hsz-eim 12%-át törölt topicokba írtam volna. Azt meg nem tartom korrektnek hogy azért ''büntetnek'' mert sokat segítek a szerényebb értelmi képességő (értsd: keresőt nem ismerő) újoncoknak azzal hogy belinkelek nekik pár kereső-találatot a később törölt topicjaikba.
-
shteer
titán
végigolvastam a topikot és lehet én vok a hülye de hogy lett a 23xx hozzászólásomból 822, 167, 682 hsz?

szerk: vagy mégse vagyok hülye? tehát a törölt topikok miatt azok elvesztek?
szerk2: ne hurrogjatok le, értem!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
zsiga667
üzenetére
a piacos topic-ok, amik inaktivak egy idop utan torlodnek, es vegleg kikerulnek az adatbazisbol, igy ezek a hozzaszolasok most, az ujraszamolas soran elvesztek, ez lehet a te ezresed mogott is (vagy ki tudja, lehet atirta a motor nekem, mondvvan jobban megerdemlem, mint te
)
mas: msn?
szerk.:
jah, hogy miert most vesztek el, s miert nem korabban? mert eddig a motor nem vonta le a hozzaszolasokat, ha egy egesz topic torlodott
tehat ha valakinek volt egy piacos toipicja, amibe irt 500 post-ot, majd miutan eladta a cuccot, a topic-ot zaratta/magara hagyta, a topic torlodott, a hozzaszolasok eltuntek, viszont a szamuk nem vonodott le
[Szerkesztve] -
Speed
addikt
Nah bakmeg Senior lettem megint auuuu

-
Mania
senior tag
Hmmm...ahogy elnezem nem voltam igazan kozossegi ember...
A rendszer szerintem sem rossz,bar par embert biztosan erzekenyen erint. -
-
Motion_Blur
félisten
Ha jól számoltam, az új rendszer szerint 9107,35 hsz-em van

-
zsiga667
addikt
Csak újraszámolás volt? Mert nekem pár napja amikor néztem még ~8500hsz-em volt (a piacosokat nem számítva), most meg van 4549 + 2322 + 588, ami nagyjából egy ezressel kevesebb.

(Nem, a legkevésbé sem érdekel a rangom, nem azért írok, inkább amolyan bugreport akarna lenni ez a hsz.
) -
DigitXT
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sőt nyertél, mert egy időben meg voltam győződve róla, hogy csak az F1 topikban lezúzott párszáz (ezer?) HSZ miatt lettél addikt.
Így viszont egyértelmű, hogy emellett igen aktív voltál a szakmai témákban is, így ezt senki nem vitathatja el.
-
róland
veterán
Rosszul számol a rendszer:
3035 szakmai hozzászólással és
1852 közösségi hozzászólással, amelyek ugye csak 0,25-szörös értékűek, azaz 463-nak számítanak
PH!-addikt lettem, pedig még nincs meg a 3500 hozzászólásom.
3498 nem egyenlő 3500-zal.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Tetszik a dolog, én nem buktam semmit

-
_Gudella
senior tag
Tetszik az új rendszer, és jó hogy végre a régi hozzászólások is újra lettek számolva.
-
dokar
addikt
Akik eddig a közösségi témában írogattak hsz gyűjtés végett, azok most 4x annyit fognak írni?

Szerintem a rangrendszer teljes eltörlése hozna igazi eredményt, hiszen lássuk be, a sok hsz gyűjtögetés miatt nagy a ''hígulás''. Ha nem lenne ez az öszönzés, akkor tényleg csak akkor szólnának hozzá az emberek a témákhoz, ha valódi információhoz jutás vagy információ adás állna az érdekükben. Ez magával hozná azt, hogy csökkenne a fórum napi látogatóinak száma, de legalább emelkedne a tudományos (szakmai) jellege.
Lehet, hogy el kellene gondolkozni a dolgon.
-
Hát ez elég nagy hülyeség volt már ne haragudjatok volt 4433 vagy mennyi hsz-em most meg lett 3E vmennyi.
De ti tudjátok. -
attilam
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Kösz.

-
Racecam
nagyúr
válasz
CriticalHit
üzenetére
Erre mondhatnám, hogy kit érdekel a saját avatar. Miért olyan fontos ez? A saját avatarosnak jelentek? Vagy magázom, vagy......stb.
Persze, tudom, hogy sarkított a példa.
Újoncot földbe döngölni nem illik. Sőt, földbe döngölni, senkit sem illik.
Viszont az mindenkitől minimálisan elvárható, ha már regisztrált, hogy tisztában legyen az alapelvekkel. -
Bernardo20
őstag
Ezt a meglepetést! Szerintem is sokkal jobb az új rendszer,igy reálisabb képet kapunk!
Gratula érte!!

-
Allien
veterán
ŐŐő, és izé.
Gondolom, ez hozzászólásnak elég?
Ja, és azért is offba rakom.
De, hogy értelmettlenül is hozzá böfögjek, ennek a hadakozásnak szvsz semmi értelme! A piaci részen is lehet szakmailag is hozzászólni!
Ezen felül, szerintem akkor már a beütött karaktereket is kellene számolni, mert ugye egy ''UP'' is hozzászólásnak számít! Viszont, nem csak én nekem szokott szófosásom lenni egy hozzászóláson belül!
és mégis egynek számít. Meg az is, hogy aki majd erre válaszol, pl. beleköt abba, hogy ''És''-l nem kezdünk mondatot!
Tehát, ez lett a számolgatás, akkor ez van. Aki rangra gyúr, az MINDIG meg fogja találni a kiskaput!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja, még1. A nyereményjátékoknál is számítson, hogy legalább 1 éve reggelt, és mondjuk xxx szakmai hozzászólással lehessen fődíjat nyerni.
Matricát meg mondjuk újonc is. 
-
vedini
őstag
csak annyit, hogy már én is gondolkodtam azon, hogy másképp kellene számolni a közösségi támákban a hsz-eket, körülbelül ilyesmi volt az elképzelésem
grat
-
Szabesz
őstag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Pontosan az ilyenek miatt jöttek a szankciók (szvsz)
-
CriticalHit
addikt
Ide is beteszem a véleményem, nesztek:
A saját avatár megszerzésének lehetőségén kivül igazából miért, iletve kinek is olyan hüde fontos a rendfokozat vagy rang vagy mi?
A PH Őstagnak jelentek, a PH Nagyúrat magázom, természetesen PH Félisten előtt féltérdre ereszkedem és imádkozom nehogy haragját gerjesszem phegésemmel.
Csak az zavar, amikor a hozzászólót földbetapossák a kisemmeremejteni milyen magas rangú tagok, csak azért mert az illető újonc. Ez persze az adott személyt minősiti. -
attilam
őstag
Az egyéni arckép kérése így módosul valamelyest? Vagy maradnak a régi feltételek, amelyek ebben az esetben sokkal nehezebben teljesíthetőek.

-
-
Hasek
Közösségépítő
Egy kérdés! A tagok közti kereső, nem kerül majd átírásra? Ugyan is ott még nincs olyan, hogy köz. HSZ.
Viktor0610: THX!
PeterkeT: Neked is THX!
[Szerkesztve] -
róland
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Azt nem állítottam, hogy pontosan 30 perc lett volna.

[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
''Kirúgni az egész bandát.''
Lehet ilyet?

-
DeSanto
őstag
Huhh de kircsi
Szakmai hozzászólások 58 -- tag
Közösségi hozzászólások 1
Apróhirdetések és -hozzászólások 104 -- 1679
-
orbano
félisten
válasz
_Volkovy_
üzenetére
LOL. Erdekes topikok lehettek
Na mind1. Amugy atgondoltam ezt az egeszet, sztem ezzel az uj rendszerrel azt erjuk el, hogy meg tobb offolo lesz szvsz. Nekem meg mar masodszor megy el a kedvem a PH! latogatasatol, asszem visszaterek inkabb a kulfoldi oldalakhoz, legalabb gyakorolom az idegennyelvet.
Ja és luxus lett volna kiírni a kombinált hozzászólásszámot az adatoknál?
Kemeny 2 perces munka
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Hopp tényleg, a 0,1 az a piacra van.... akkor ezzel a mostanival együtt ez már egy fél hsz!..

Thx.
sirály12: eszembe jutott valami: szvsz a legtutibb tényleg az lenne, ha valahogy az olvasást is tudná mérni a PH! motor..
Talán akkor még kevesebb lenne a write-only user...
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
Szvsz nagy jól ki lett találva ez az egész, és nagyon jól meg is lett valósítva! Elismerésem!

-
sirály12
őstag
Szerintem is kellett ez a rendszer. Bár mostanában inkább csak olvasok, mint írok.

-
hobizoli
nagyúr
En meg olyat nem lattam...de vegul is azert lett OFF-kent megirva, nem? Az OFF, az OFF es kesz, nincs ezen mit vitazni

Ha nem OFF-kent van megirva, az nem baj, ha az adott post OFF akkor majd egy MOD atvaltja OFF-ra, vagy DEL, azt' szia, es mehet erte kapalozni ahova akar.
Ez ilyen ecceru
hobizoli -
róland
veterán
Akkor még egy beépítendő elem: megjeleníteni, hogy hány olyan hozzászólása volt a felhasználónak, amelyeket olyan témában írt, melyek időközben törölve lettek. Mondjuk ezt a részét csak 2-3 hónapig kellene működtetni, azalatt a felhasználók ~98%-ának letisztulna, hogy azok a hozzászólásai ''elvesztek''.
-
ponti_ak
addikt
Grat az új rendszerhez, nekem tetszik, szerintem is informatívabb így.
Maradtam senior tag, és az őstag-ság meg amúgy is elérhetetlen volt.
Meg hát nem is nagyon érdekelt a rang eddig sem... legfeljebb csak az avatar miatt 1 icipicit, de az sem régóta foglalkoztat... mindenesetre kiváncsian várom az új pofa-szabályokat.
Egyébként ez a mostani post-om akkor 0,1-et ért, ugye...?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MOD: _Volkovy_: jéé, tényleg, tegnap még PH! félisten voltál...
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
Valamit viszont nem értek: ddig volt kb 3200 hsz-om a piacon kívül. Most 1885 + 1029 van a szakmai és a közösségi részben. Hová tűnt 300 hsz?

-
DigitXT
félisten
válasz
Moddingfan
üzenetére
Egyébként az én rangom nem változott.
Mert még fiatal tag vagy.
De gondolom jártál a gyúrós topikban: sok az őstag.
-
Moddingfan
senior tag
Van benne valami

Egyébként az én rangom nem változott. Az a baj, hogya a szakmai topicokban nemigen van időm írogatni, pedig sok minden érdekelne. -
hobizoli
nagyúr
Nem szuntetnem meg, csak nem szamolna a rendszer egytalan, a szakmai topikban egy OFF hozzabofoges, az nem oda valo, minek szamolja oda 1-kent, a kozossegiben az OFF az szinten nem a temahoz kapcsolodik, szinten nem oda valo, akkor minek szamolja be a rendszer. Ha meg vki nem OFF kent ir OFF-t akkor a Moderator majd DEL-l jutalmazza azt a post-t, aztan akkor tenyleg nem lesz beszamolva semminek es meg nyoma sem lesz. A piacon meg egy rakomany topik csak UP-kbol all...

hobizoli -
viharhozo
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Tok izgi.
Igy is furcsa, mert az utobbi fel evben elvetve irok oda, a topikok meg torlodnek. -
kovsol
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
magyarul legyenek besúgok ami a közösségi életet bomlasztaná
amugy szerintem rengeteg ember lenne aki szivesen válalná a moderátori feladatokat -
orbano
félisten
Grat az új rendszerhez, sztem igazságosabb lett jóval, bár most buktam a majdnem-PH! Addikt rangomat

-
róland
veterán
válasz
hobizoli
üzenetére
Még az OFF topic hozzászólásokat is megszüntetnéd? Mert amit javasoltál, azt eredményezné, hogy nem tenné senki OFF-ba a hozzászólását.
Kérek minden jó szándékú, felnőtt gondolkodású fórumozót, hogy ne a saját szokásaiból induljon ki! Tartsa szem előtt, hogy mi lenne jó az egész közösségnek! Mindenki számára tudott, hogy vannak rangvadász fórumtársak, akiket nem érdekel más csak, hogy az legyen a nick-jük altt, amit ők szeretnének ott látni. Őket ilyen keretek közé szorítva, nem emelkedni fog a szakmai fórumok színvonala, hanem épp ellenkezőleg. Ezért kérem, még egyszer, hogy gondolja át mindenki, mit is szeretne látni. -
hobizoli
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Hat nem publikalt opciokent bevezethetnetek ezt is igazan
...csomoszor van olyan, amikor 10-12 post egymas utan szurke...
hobizoli -
(Kolombusz)
veterán
Nem, de ha atgok is bedolgoznának nekik, pl jelentenék gyakrabban, ha valami olyat látnak, ami témába nagyon nem illő, akkor máris jobban lenne rendszabályozva a fórum. Szerintem.
Mondjuk az is igaz, hogy jóval több moderátor kellene, mert gyakran van olyan, hogy órákig nem végzi el a felgyülemlett teendőket senki.
viharhozo:attól, hogy egy időben nem számolta a rendszer sehová sem a piacos hsz-eket. Most azokat is beszámolja.
[Szerkesztve] -
viharhozo
addikt
Ize, a piacos hozzaszolasokat eddig is kulon tartotta nyilvan a motor, ugye? Eddig volt ott cirka 50 hsz-om, most meg 295 lett. Mitol?
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Köszönöm!!

-
-
Lortech
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Félreértettél szerintem. Vagy pedig nem értem, miért nekem címezted.
Nézd vissza:
[link]
[link]
[link]
[link]
A kombinált, kiszámított hsz. szám adatlapon való megjelenítéséről beszéltem. Amit leírtál, az mind szép és jó. Előzőekben írtam is, hogy jónak tartom a rendszert.
Szerkesztve: ok, értem.
[Szerkesztve] -
hobizoli
nagyúr
Hehehe, en mardtam Ph addikt!
SZVSZ a piacot egytalan nem is kene szamolni, a kozossegit kene 0.1-l, aztan lehet jobban porognenek a szakmai topikok
Ja meg az eleve szukren, OFF topic-kent megirt hsz az afkorz zero
hobizoli -
tcsfm
tag
bár eddig is lesz@rtam a rangokat, de
- ez a visszaható hatály kissé avitt dolog ráadásul nem tisztességes
- a ph! szakmai oldal de közösség is. bár most már csak negyedrészt
- aki eddig rangért fosta a szót, ezután is fogja. át lett irányítva, ennyi. -
Szőrös
veterán
húúúdejjó a sok hsz vadász most tele fogja spammelni a szakmai témákat...de ne legyen igazam. egyébként grat meg blabla és stb mer' az alap ötlet jó.
-
róland
veterán
Panther, merre vagy?!
-
(Kolombusz)
veterán
Jah, találtam olyan banolt emberkét, aki eddig fanatikus tag volt(akkor lett banolva), most meg őstag lett.

Durva azért.
Meg kvázi-tag avandzsált taggá. 
[Szerkesztve] -
-
_Volkovy_
nagyúr
most ez bántás, hogy nem tetszik 1db hozzászólással a kvázi-tag rang?
most közösségi oldal vagyunk, ahol fontos az, hogy ki hány talin jelenik meg, vagy szakmai?
ezt el kéne ma dönteni szvsz.
peterkeT:elmorzsoltam egy könnycseppet a szemem sarkában. Ez annyira szép volt..
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Csak az egyik ok volt a rendszeres offolás és a hozzászólásvadászat visszaszorítása. Nem is a legfontosabb.
Sokkal inkább arról volt szó, hogy szerettünk volna egy olyan rendszert, ami teljesebb képet ad egy-egy fórumozóról.
Amit szeretnék leszögezni: lehet valaki nagyon jó ember és megbecsült fórumozó szakmai hozzászólások nélkül is, nem is beszélve a szinte csak a piacon közmegelégedésre tevékenykedő fórumtársakról. Ugyanígy lehet valaki egy kötözködő, modortalan figura, akinek már többezer szakmai hozzászólása van.
Ezzel együtt úgy éreztük, hogy hosszú távon ez a rendszer jobban kiemeli a fórum szakmaiságát, ugyanakkor meghagyja a közösségépítés és a piaci tevékenység megbecsülését is. Úgy gondoljuk, hogy a súlyozás megfelelően képes ezt visszaadni.
p
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- DELL Inspiron 14 7435 2-in-1 360 fokban kifordítható // Ryzen 5 7530U 8Gb ram 512GB SSD
- Lenvoo M90q Micro - Mini PC - Core i7 10700T 32Gb ram 512GB SSD - csak 1db!
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) hogy maradhatnak az ava-k.

Egyébként meg 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pontosabban egy hangyányit (_Volkovy_) kerekítve lettek, nem 3502, hanem 3500 stb.

Meg kvázi-tag avandzsált taggá.