- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Felkészült a Redmi 15C
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Aktív témák
-
zsborbas
aktív tag
De hova tűnt a topic indító?
-
zsborbas
aktív tag
Ha az megnyugtat hogy csak chatelni szoktam, főleg külföldi ismerősökkel, és fényképeket meg házi videokat cserélgetünk, akkor igen. De annyi ideje szerintem senkinek sincs hogy egész hétvégén rajta lógjon. Én legalábbis max 1-2 órát vagyok fent egész hétvége alatt. Van mit csinálnom a házban, hidd el. A család leköti minden szabad percemet. :)
-
zsborbas
aktív tag
Aha. Szóval nem csinálsz semmit, és nem dobtak ki. Hmm. Nekem nem így tűnt. És azt sem tudod mi az a dc. Hmm. Ha jól tévedek, akkor legalább 2 pupák nevű usert láttam repülni letöltés megszakításért a hétvégén. De ha tévedek, és mégis csak véletlen egybeesésről van szó, akkor bocs.
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest