- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
kenwood
veterán
Maga az otlet nem hulyeseg,de a prioritasa meg akkor is baromi alacsony lesz,ha az uzemeltetok latnak benne fantaziat.
Van egy nagyon egyszeru trukk :
Ha egy hardver ot embernel 18-20 ezerbe kerul,a hatodiknal pedig otezerbe,akkor :
- hibas
- 5 perccel a feladas utan elkelt
- atveresNagyon ritka,hogy valaki egy hasznalhatatlan termeket a piaci arhoz kozel hirdet.
Az 1 ft-os hirdeteseket pedig elvbol nem nezem meg.Ott biztosan tobb van. -
sarotibi
csendes tag
Aza helyzet, hogy rengeteg paraméter szerint lehetne szelektálni (pl. szín, szag,
stb), de az ember konkrétan keres és gyakran konkrét dolgot. Most, ha talál a vágyának megfelelő hirdetést, akkor a max. 5-10 kínálatból le kell tudja választani a neki tetszőt. Ugyanakkor, ha vmi hibás áru, ki lehetne emeltetni (moderálni?)
Sztem. -
sing1ep1ayer
őstag
-
sing1ep1ayer
őstag
Szóval felsoroltad azokat az oldalakat (vatera, ebay, webshopok), ahol valós árak vannak megadva és azt mondod, hogy ott hasznos az ár szerinti rendezés. Nos..., én is ezt mondtam.
Ott igen, ott valóban az, ahol nem kamu összegek szerepelnek a hirdetések mellett. De itt?
-
sing1ep1ayer
őstag
Készséggel elhiszem, hogy örülsz a funkciónak, de mi az a sok oldal, ahol ezt használod? Mert az apród, jófogás, expressz oldalain röhej ami van szűréskor is, ráadául alig van termék, szinte felesleges bármilyen rendezést alkalmazni. Ha mondjuk ezeken site-okon rákeresel a Radeon 7770-re, akkor kapsz maximum 4 találatot.
Azt aztán nagyon kell rendezni! Ezeken az oldalakon elenyésző mennyiségben van csak számtech cucc és az is nagyon ömlesztve, például hűtőkből mindenféle egybe dobva a ventiktől kezdve a vízhűtésen át a HDD coolerig, vagy a házak együtt a tápokkal... satöbbi. Ebben a tekintetben nagyon rosszak, de lényegtelen.
Vatera, ebay, zsibvásár és egyéb licitálós oldalakon pedig valós árak vannak kizárólag. Lehet hogy licit esetén nem a végleges árat mutatják, csak a pillanatnyit, de valósak.Úgyhogy esetleg megkérdezhetem, melyik az a "sok oldal", ahol ezt rendszeresen használod és valóban haszna is van?
szerk:
@ (#1145) Mercutio_Nagyon király lenne, de próbálok csak szerényen, apró dolgokat kérni egyszerre. Így is már egy komplett webprogramozó csapat fél éves melója lenne implementálni azt a "pár" ötletet, amit eddig felvetettem.
Egyébként akár fül sem kellene, csak a jelenlegi egy szem árva csillagozás helyett mondjuk 5-6 féle színnel történő megjelölés lehetősége, mint a levelezőprogramokban.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest