- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
törölt tag
Ennek túl sok értelmét nem látom. Annak viszont igen, ha kezdetben megkérik a PH néhány tapasztaltabb designerét, hogy alkossanak valamit. Esetleg valami jelképes fórum jelzésért cserébe vagy akármi.
Szerintem ezt közösségen belül mindenféle legális retekség nélkül meg lehetett volna oldani. Egy ekkora oldalhoz már 'terjedelmesebb tudású' (vagy több) tervező kellene. Az én 8 év gyakorlatom mellé is meglehet kellene még +8, hogy igazán kiemelkedőt hozzak össze.
Mondjuk, én mindegyik oldalt megértem, ez a szakma nem a magyar mentalitáshoz és gazdasághoz lett kitalálva. Elég megnézni az év honlapja díj nyerteseit... pedig azok között már igen komoly költségvetésűek is vannak.
Na mindegy nekem nem szándékom basholni őket, mert kb átlátom mekkora munka lehet egy HA kaliberű oldallal. Szóval, csak hajrá.
-
Tomy Yayo
senior tag
ÁMEN
De komolyan. Miért KELL lecserélni a dizájnt? Attól még, hogy új funkciókat implementálnak (amelyek btw többnyire üdvözölendők, pl. a kötelező értékelő rendszer nagyon pozitív, DE), muszáj cserélni a külsőt is? Nem bírom megérteni. És nem a külsőségek érdekelnek, az úgyis szubjektív, de a régi ezerszer átláthatóbb, használhatóbb, praktikusabb... Nagyon fog hiányozni.
Aktív témák
- Gigabyte RTX 2070 8GB / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Manli RTX 3070 8GB - 13 hónap garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Gainward RTX 2060 Pegasus 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest