- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
"Szóval, akkor az lenne a javaslatom, ha nem jelent megoldhatatlan problémát, hogy az esetleg automatikusan archiválásba került hirdetéseket néhány napig még vissza lehessen állítani aktívba, akár áthozott, akár már az új rendszerben feladottról van szó, ha ez nem történik meg, akkor legyen ténylegesen archiválva."
A régiek semmilyen módon nem lesznek visszaállíthatóak, mikor még nem volt lekorlátozva én át akartam állítani aktívba, de a hirdetéseim csak eltűntek és nem aktiválódtak. Az archív hirdetések azért kellenek, és nem törlődnek ahogy te szeretnéd, mert ha probléma lesz később akkor van nyoma annak, hogy üzleteltetek.
Azt az opciót, hogy lehessen visszaállítani archívból az új hirdetéseket aktívba, majd Parci mond rá valamit.
-
A régi rendszerből áthozott hirdetéseket automatikusan archiválja a rendszer, mivel a régi hirdetések más rendszerben lettek feladva. Ha megint feladod, akkor 4 hét az alap érvényességi idő, amit meg tudsz hosszabbítani még kétszer 4 hétre. Azaz összesen 3 hónap érvényességi ideje lesz. Ezeket a hirdetéseket ha az érvényességi időn belül archiválod és mégis újra aktuális lesz, akkor újra aktívvá tudod tenni.
-
ufo13
tag
Gondolom az, hogy a mi véleményünket kikéritek kedves webszerkesztők, az csupán formaiság. Akkor minek is a fórum?
Miért nem tesztek fel egy szavazó kattintót?Ha értékelhetem, akkor nagyon sajnálnám, ha a régi jól megszokott, igen jó áttekinthetőséggel rendelkező oldalt az újra cserélnétek.
Az új átláthatatlan, 10-es skálán még ponttal sem tudom értékelni.Miért kell mindenkinek "megőrülni" és amire soha senki nem panaszkodott, azt újra cserélni.
(ugyanezt csinálta a bankom, expressz.hu és a távszolgáltatóm is) a céget is megutáltam az újítás óta, hogy minden lassabb és körülményesebb.Biztosan nektek financiálisan egy fizetős oldal létrehozása a cél, azt egy új design-nal könnyebb "eladni nekünk". Biztosan figyelitek majd az oldal látogatottságát is, ami majd biztosan jelentősen esni is fog.
Egyebekben híve vagyok az újításnak és az újnak, ha valami nem működik jól, de a jó és bevált dolgokat nem szabad megváltoztatni....
Aktív témák
Hirdetés
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest