Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
válasz
Zoli133
üzenetére
OK, értem és egyetértek vele én is. A privátok moderálását akkor tartanám jónak, ha olyanok hangzanak el benne, mint az én esetemben.
Tehát, ha valaki anyáz, akkor szólhatok egy moderátornak (jelentem gomb) akinek leírom a panaszomat, és felahatalmazom a probléma kezelésére. Nem vagyunk rendőrség, de az ilyenek már kimerítenek bizonyos BTK §-at is, simán fel lehet jelenteni azt, aki ilyen rágalmazást és nyílt fenyegetést ír, és meg is áll ellene a dolog. Nem tudom a vatera milyen jogszabályok szerint jár el, de ott minden privát üzenetet figyelnek a robotok, és ha pl. telszámot írsz, azonnal törlik.
Itt is lehetne az ilyen kirívó esetek kezelése miatt egy pontot betenni a szabályzatba, ami alapján a moderáció lehetővé válik, de csak indokolt esetben. Pl. ha valaki megnyomja a jelentem gombot és megindokolja, miért szeretné a másik felet moderálni/kitiltani, milyen sérelem érte, megfenyegették, stb. Csak ilyen esetben válna lehetővé a moderátoroknak a privát megnézése, gyakorlatilag az egyik fél kifejezett kérésére. Enélkül nem.
A felhasználó letiltása persze adott, de azzal még nincs megoldva a helyzet, mert máshol, mással ugyanígy megcsinálhatja.
Aktív témák
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest