Új hozzászólás Aktív témák
-
5150
aktív tag
Alapelveken nem szoktam "gondolkodni" és (bármilyen furcsának tűnhet) még erősen degradálódott mentáli sképességeimnek sem jelentene különösebb kihívást, hogy pár milliszekundum alatt végezzen egy ilyen "bonyolult" kérdéssel. Milliárdos pedig úgy tűnik sohasem leszek, vagy legalábbis ebben az életben már tuti nem. DE ha véletlenül mgis úgy történne, ezt a kommentet megjegyeztem és te leszel az első, akit értesítek, miután teszteltem az általad felvázolt képzeletbeli kombó hatékonyságát illetően. A hülyeségemről, valamint az abból fakadó rövidúton elvesztegetett milliárdjaimról (amire sunyi módon "burkoltan" fogalmazva utaltál, ha jól értelmeztem) viszont kénytelen leszek valamivel később tájékoztatni ha nem probléma. Gondolom időbe telik, még akkor is, ha csak feldobnám a piros21-esre, ezt gondolom előzékenyen megérted. Köszöntem. Örön látni, hogy még vannak ilyen jószándékú, csodálatos emberek, kik csípőből és bármiféle felszólítás nélkül, drága időt és energiát, valamint magukat és mást nem kímélve mindenkor készek emlékeztetni gyarlóságaikra random online idegeneket, hogy még véletlenül se essen szimmetria sértés a "gyöngytyúk a takonyra" univerzális elven. Tenk lyuh
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest