- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HDAdriano
tag
Egyik Reddit user-nek hasonló hibája volt mint amit leírtál, neki a fix nem segített, de egy próbát megér.
Szerintem ha POST-on túljut fekete képernyő nélkül akkor itt más lesz a baj vagy az OP rendszer-re vagy a Driver-re gyanakodnék.Szerintem próbáld meg megnézni, hogy a CSM kivan-e kapcsolva vagy próbáld meg bekapcsolni és annak megfelelően talán rakd újra az oprendszert, hátha az segít, vagy esetleg még annyit tudok javasolni, hogy próbáld ki korábbi PCI-e gen-el. (mondjuk 2.0-val), mielőtt újra raknád a rendszert.
DDU-val másik Drivert nézz meg, vagy Microsoft saját Driverével ad-e ilyen hibát?Nálam egy Gigabyte H270 Gaming 3-nál jött elő az fekete képernyő újraindulás után.
Dragon3000:
Ez a hiba a GTX 700-900-1000 szériát érintette, Displayport esetén nem volt kép BIOS-ban, vagy Windows alatt GPU debug led égett.
Totál véletlenül jött szembe, mert évekig HDMI-vel semmi gondom nem volt, aztán mikor DP-re váltottam nem volt kép BIOS-ban..
https://www.nvidia.com/en-us/drivers/nv-uefi-update-x64/ -
HDAdriano
tag
Kicsit pontatlan a fordítás a cikkben, mivel a firmware frissítés csak egy specifikus hibát javít csak a sok közül amik előfordulhatnak egyes kombinációknál.
Újraindítás után bootolás előtti fekete képernyőt javítja csak.
Bármilyen Windows-on belüli fekete képernyőt tudomásom szerint nem javít, az szerintem Driver hiba lesz.Mondjuk kisebb szívás volt csak ez a jelenség, mert sima leállítás után hibátlanul működik, csak újraindítás esetén fordult elő.
Meg valamiért teljesen random néha meg mintha mi se történt volna újraindul..
Valakinek segített a korábbi PCI-e generáció-ra való állítás, valahol meg a beállítás után be se indult.
Eddig úgy néz ki megoldotta a hibát, bár csak 2 napja van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest