Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
7900x is leolvadt, der8auer nemrég tett róla ki videót.
Azt mondja szerinte vagy a hővédelem halt meg, vagy a hiba okozhatja a hővédelem errorját es igy sülnek meg a procik, mások szerint hibáas vagy a soc, vagy a memoriavezérlő, stb.
Valahol olyasmit is olvastam, hogy a forrasztóanyag konkrétan kifolyt.
Pár hete gondolkodtam a 7000-es szérián, aztán úgy voltam vele, hogy lehet érdemes várni a kékekre, megnézem mit hoznak, hátha a 13as gen ára is lemegy. Nagy szerencse, hogy nem ugrottam bele ebbe a katasztrófába. -
Sinesol
veterán
Legtöbb esetben letilt a bios, esetleg cpu vedelme, normal esetben nem enged maradando karosodast, föleg ha nem jelentos plusz feszt adtak. Itt meg kocatuningosok cuccai pukkannak el, ahol nagyon nem is nyulnak bele semmibe, csak valamelyest emelnek a feszen/frekin, nem arrol van szo, hogy szetmoddolt biosokkal pro tuningosok nyuznak cpu-t.
Nem veletlen, hogy nem szokott hir lenni sorozatban elpukkano procikkal…Nekem is volt, hogy valamit nem bir proci/memoria, kifagy, ez termeszetes, kiserletezik az ember tuning közben, ezt mashogy nem lehrt. Ezert is van bios reset gomb bizonyos lapokon.
Az viszont nincs rendben, hogy 1-2 probalkozas utan megfö a cpu… -
Sinesol
veterán
Elég kinos a helyzet, a cégek kommunikacioja pedig kritikan aluli. Le lesz korlatozva, plusz nem cserelik garanciaban, amikor az ö hibajukbol fö meg, mert nincs megfelelö védelem, bravo.
Na meg a normal verziok is hataron mennek, azok is pukkannak el. Szvsz f.stalicska egy gen lett ez, amit hataron kell jararni..Teljesen elszállt a cég, most már nem csak az árakkal…
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest