- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jss
aktív tag
A frissítés/felbontás közben megoldódott azzal, hogy újraindítom a rendszert változtatás után.
800x600-ban még mindíg kilógnak az ablakok, de ezen is tudok segíteni, asszem alt+egérrel lehet huzigálni az ablakot. Viszont ez nem túl menő így, kell hogy legyen ennek értelmesebb módja is.
MÁS:
Bejelentkező képernyőhöz szeretnék valami normális hátteret beállítani, nem azokból a bénákból, amik alapból vannak, a kde-look.org-ról próbáltam letölteni témákat, sikerült is, de valamiért nem akar működni, gondolom itt meg én vagyok béna... Olyasmit ír ki, hogy nem szerepel a téma az archívumban. Szóval, hogy is műxik ez?
[Szerkesztve] -
jss
aktív tag
HELP!
Feltettem az UHU Linux 1.1-et.
KDE-t állítottam be.
A probléma: 800x600-ban kilógnak a megnyitott ablakok a képernyőről, nem látható az aljuk. Nem reagál arra, ha az UHU vezérlőpulton a grafikus beállításoknál a képfrissítési frekit vagy a felbontást változtatni akarom. Gef3 Ti 200-as kártya van a gépben, töltöttem le hozzá nvidia drivert, feltelepült, az nvidia logo megjelent induláskor, de a probléma nem oldódott meg. Próbáltam újra telepíteni, a driver most nincs fent, a probléma így is fennáll. Amilyen felbontást és frissítést a telepítéskor beállítok, csak úgy hajlandó működni.
Mi lehet a megoldás?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest