Új hozzászólás Aktív témák
-
jojojo
senior tag
Most már odáig eljutottam,hogy mindenem müködik(hangkártya,TV kártya,nyomtató,) de a scanner és a Orinoco kártyám nem hajlandó müködni pedig mind kettöt látja.
Az Orinoco kártyám PI4 ként látja de nem kellene világitania mint Win. alatt mert ugye igy kap áramot??
Na most a scannerem is usb-és a kártyám is ezeket nem tudom beüzemelni de usb-és nyomtatom igen???
Modprobe Prism2 usb után: az usb-re irja,hogy nem azonositott!!
Még az USB-vel kellene kezdenem valamit??
NA HÁT EBBÖL IS LÁTSZIK,HOGY NEM PINGVIN VOLT A JELEM AZ OVIBAN!! -
jojojo
senior tag
Ezzel a driverel probálkoztam:[L] ftp://ftp.linux-wlan.org/pub/linux-wlan-ng/linux-wlan-ng-0.1.16-pre10.tar.gz[/L]
Ebben is benne van az usb driver nem?Szvsz
Meg ezzel is: :[L] ftp://ftp.linux-wlan.org/pub/linux-wlan-ng/linux-wlan-ng-0.1.11-usbonly.tar.gz[/L]
Jók?
Vagy nagyon messze vagyok?? -
jojojo
senior tag
Mikor a hálókártya ''make config''-jánál kiválasztom a tipust a következöt kérdezi:
Linux source directory:
ide mit kellen irnom?? -
jojojo
senior tag
Polesz!
Nem jössz mostanába Pestre?
Lenne kedved egy eszem iszom közben UHU beállítást végre hajtani?
Nagy segítség lenne ha nem itt a neten keresztül váltanánk az infokat,mert úgy jobban tanulok ha látom is,hogy mit hova miért stb..... -
jojojo
senior tag
A következő lenne a gondom:
mikor feltelepitem az uhut az egerem müködik rendesen de újraintidás után meg se mozdul olyan mintha nem is látná.
Ez egy rádiós,vez.nélküli.optikai egér
Ez mitöl van???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Autós topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest