- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
SIKERÜÜÜÜÜÜÜLT!!!!!

Megoldottam!
Szóval egy adat még hiányzott: kellett az infrastrukturát biztositó ADÓTORONY (router?)
IP-cime is.(4 db van belőlük a városban)
Ezt kellett volna még beirni a kártyát konfiguráló scriptbe.
Eddig ezen mindig átsiklottam, mivel hogy nem ismertem, és a pingelés anélkül is müködött az
egész hálózaton. (pedig le van irva a doksiban)
Már csak egy apró gondom van: ennek a scriptnek automatice le kellene futnia induláskor.
Jelenleg úgy müxik, hogy adtam valami hülye nevet neki, futtathatóvá tettem, és parancssorból el
kell inditani a szerencsétlent..
próbáltam beirni az /etc.init.d-be, de akkor sem fut le magától. (esetleg valami kötelező név kell
neki?)
Polesz, köszi minden segitséget, és köszi a végtelen türelmedet egy kezdő linuxoshoz!
Mailba majd küldök egy láda sört!
Ezeket a sorokat már az UHU alól irom! 
Szóval a Linux tényleg gondolkodásra szoktatja az embert. Egy hete feltelepitettem, majd
másnap le akartam törölni az egészet, de addig piszkált a dolog, hogy fél éjszakákat rágódtam
rajta. Nah, befejezem az ömlengést.
Új hozzászólás Aktív témák
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Foxpost
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezeket a sorokat már az UHU alól irom!