Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
Milyen gép kell egy UHU-nak?
Szóval az a helyzet, hogy faternak a telephelyre akarok egy olyan gépet csinálni, amibe nem köthet bele a BSA? Természetesen UHU-t néztem ki neki, mert amire neki kell azt mindet tudja és magyar!
A gépen a terveim szerint a következők futnának:
UHU Linux
Openoffice (ugye nem lesz gond a Ms Office fájlkompatibilitással?)
valami alapböngésző (gondolom van benne!)
pdf olvasó (milyet ajánlotok)
KDE garfikus felület (lehet más is csak én ezt ismerem a suliból, és nekem nagyon bejön, gyönyörű)
netkapcsolat egyenlőre nem lesz, a böngésző meg a pdf olvasó is csak offline doksikhoz kell...
Szóval milyen gép kell ehhez?
Én egy P1 200MMX@250 ha a lap is bírja, 64-128Mb ram, 2Mb vidkártya, 2,1Gb HDD, AT ház+Táp ra gondoltam. (mert megvan belőle vinyó, proci ház, táp floppy)
Elég lesz?
Nem kell hogy ezerrel tekerjen, de ne is két percig töltse be a pdf új oldalát!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest