Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
ngabor2 #2722 üzenetére
Hali!
Megmondom neked őszintén, hogy nem tudom!Úgy látom, hogy GRUB nem igazán preferálja az USB-t, SYSLINUX ( ISOLINUX ) annál inkább. 1.0 és 1.1 verziókban ISOLINUX-ot használtak UHU-ék is, aztán valamiért áttértek a tiszta GRUB-ra. Nem tudom, hogy egy működő dolgot miért kell lecserélni, az ember nem cserél indító motort, ha ''pöccre indul'' a kocsi.
A probléma velejébe nézve, szvsz megoldható a dolog, csak a gép képes legyen BIOS-ból bootolni, akkor SYSLINUX át tudja venni az irányítást, és onnantól meg ugye már csak egyszerű kernel és esetleges initrd betöltés van. Ne értsetek félre, Grub nagyon jó bootoloader, de szerintem ma már az USB-nek is van olyan hatalma, hogy támogatást igényelne.
Írtam a fejlesztőknek, még nincs válasz, közben heggesztem a bootlemezem, majd elválik mi lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest