- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Eryck
csendes tag
A kernelek mindegyike x86-ként van jelölve, tehát elviekben jó lenne.
A swap-pal tisztában vagyok, hogy linux alatt partíció és nem fájl, csak rosszul írtam, de a méretfüggetlenségben nem vagyok 100 %-ig biztos, mivel UHU alatt volt olyan, hogy nem pontosan 256 MB volt a swap mérete és nem volt hajlandó települni egészen addig, amíg pontosan annyit nem állítottam be neki.
Azért megpróbálom felrakni üres területre még egyszer, ha így sem megy akkor muszáj lesz valami más disztrib után néznem. -
Eryck
csendes tag
Azt tudom, hogy nem bántja, ha én partícionálom a disk druiddal, de úgy nem megy fel a telepítő, bár ez nem biztos hogy összefügg.
Nem tudom hanyas verziójú kernelek, kettőhöz nem írt verziószámot, a harmadik pedig a legújabb nem stabil kernel volt, ha jól emlékszem.
Elképzelhető hogy az a baja, hogy a swap fájl nem pont 256 MB? Az UHU-linuxnál volt egy ilyen malőrön. -
Eryck
csendes tag
Konkrétan nem tudom...
A telepítésnél három kernelt is kínál, de mindhárom elszáll közben. Telepítésnél segédkezett egy hozzáértőbb haverom, de szerinte hibás a hibaüzenet is, a 3-as terminál meg nem ír semmit. A CD jó, nem azzal van a gond. Muszáj fent lennie a windowsnak is, így sajna az automatikus partícionálás nem a legjobb ötlet, ha kisajátítja az egész lemezt. Be lehet állítani valahol, hogy csak az üres helyre települjön?
-
Eryck
csendes tag
Üdv!
Leszedtem az Ubuntu 5.04-es install CD-jét, mivel azt az infót kaptam, hogy ez jó lesz nekem...
Jónak jó is lenne, csak nem tudom feltelepíteni, hogy szakadna rá az ég.
A gép: Clevo M400A, 1,7-es proci, 1GB RAM, 256MG Radeon X700, miegymás nyalánkságok + telepített windows XP home.
Partition Magic-kel varázsoltam a vinyóra 256 MB swap-ot és 4GB Ext2-t a Win elé, majd install.....majd-nem.
Grafikus módban a telepítés kihal a hardverfelismerés után. Szöveges telepítésnél annyival jobb a helyzet, hogy egész a kernel kiválasztásáig elmegy a telepítő és csak ott játsza el a hattyú halálát.
Ha valakinek van valami építő jellegű javaslata a problémára, szívesen fogadom.
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest