Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
-
Mobilarena

Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció

Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Először azt hittem úgy használod ahogy én, laptopon hordozva, de látom már hogy csak a vinyón a fájlokat és másik gépen másik deluge alatt akarod folytatni.
Ekkor ugye oda is le kell szedni a torrent fájlt és megadni hogy abba a mappába töltse ahol a már letöltött fájl van. Ekkor először leellenőrzi majd folytatja, avagy seedelni kezdi ha már le volt töltve teljesen.Bár nem tudom erre gondoltál-e de úgy vettem ki hogy igen.
(Vagy az erőltetett ellenőrzés, épp írni akartam, erre megtaláltad
) -
leslieke
Jómunkásember
válasz
kiskaktusz
üzenetére
A torrent fájl betöltéskor a letöltés helyének add meg azt a könyvtárat, ahol a fájlok vannak. Ha jól csinálod, akkor ellenőrzés után beáll seedelni a a kliens.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)