Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kendek
    MODERÁTOR

:((( :((( :(((

Sajnos most egyetlen partíció sem indul a winyóról! A bejelentkező boot menü azt mondja a régi rendszeremre, hogy nem található. Az Maya pedig továbbra sem indul csak karakteres módban, de semmit sem tudok alóla csinálni. Pedig azt csináltam amit írtál.

Most nagyon el vagyok keseredve. Azt csináltam amit írtál. Akkor mi lehet a baj?

(Ezt egyébként egy régi rendszeremről készült live-dvd-ről írom most. Ha ilyenem sem lenne, még írni sem tudnék.)

A GRUB 2 rendszerbetöltőt újratelepíttetted? Ha nem, és közben az változott, akkor fennállhat ez a probléma.
    Hogy miért nem indul a Maya azt nem tudom, hiszen azt sem tudom, hogy mit csináltál vele. Én maximum annyit tudok még javasolni, hogy próbáld meg még egyszer lefuttatni a javítást, de ezúttal állítsd be a rendszer teljes javítását, valamint, hogy telepítse újra a rendszerbetöltőt. Ha ezután sem indul el a Mint, akkor nem tudok másra gondolni, mint, hogy az operációs rendszeren kívüli okok miatt van. Vagy pedig már a visszaállítási pont is akkor készült miután a probléma fennállt, csak akkor még nem indítottál újra.

Új hozzászólás Aktív témák