- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondanivalója
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Csak te értetted meg bonyolult lelkivilágomat

Sajnos nem jutottam előrébb.
Virtuális XP alat nem tudom megadni a Win7-nek az ISO-s mappáját, hogy az általad linkelt progin keresztűl meg tudjam csinálni a Win7-es telepítős pendrive-ot.
Vagy azért mert béna vagyok vagy pedig azért mert kicsi a laptop felbontása és nem látszik az összes gomb az adott ablaknál.Még arra is gondoltam, hogy átszaladok haverhoz és rákötjük a netbook HDD-jét az asztali gépére és simán leformázzuk... ha minden igaz akkor SATA csatis a HDD esetemben.
VirtualBox Extension-t is kirpóbálom.
-
Puma K
nagyúr
Közben keresgéltem és találtam egy megoldást amit végig csináltam, csak nem akar beboot-olni az USB-ről... Kijön valami 2 soros szöveg és bármilyen billentyűt nyomok ugyan az a szöveg ismétlődik.
Amúgy szerinted lehet az a gond , hogy első általam talált és próbált megoldásnál egy 64 GB-os pendrive-ot akarok használni és nem 4 GB-osat?
Most megpróbálom azt amit te javasoltál.
-
Puma K
nagyúr
Üdv néktek!
Ma bővült az itthoni géppark egy Asus netbook-kal, amin alapból 10.10-es Ubuntu van. Na már most én ettől meg akarok szabadulni, de nincs USB-s DVD olvasóm, valamint a pendrive-ra is csak úgy kidobtam a Windows telepítő fáljait (igaz így nem tudok pendrive-ról boot-olni de Windows Basic esetén elég volt hogy Windows alól csak az exe-re kattintottam és úgy raktam föl az Ultimate-et) és nem tudok pendrive-ról boot-olni, az Ubuntu meg nem engedi az exe-t elindítani (totál nem értek a Linux-hoz semmilyen szinten, de nem is szeretnék).
A kérdésem az az lenne, hogy hogyan tudnám rávenni, hogy elinduljon a telepítés pendrive-ról valamint Ubuntu alól?
Üdv
Puma -
Puma K
nagyúr
Hali!
Használni szeretném a TP-Link TL-WN422G típusú USB-s wifi vevőt, de sajnos nincs driver Ubuntu-hoz. Kezdő vagyok Ubuntu/Linux (nem is tudom melyik a helyes megnevezés) terén. Ubuntu 10.04 LTS van fent.
Valamint a BackTrack 4-et szeretném telepíteni, csak nem tudom, hogy az ISO-t vagy a vmware-t szedjem le?
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- World of Tanks - MMO
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HTPC (házimozi PC) topik
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest