- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Csak te értetted meg bonyolult lelkivilágomat
Sajnos nem jutottam előrébb.
Virtuális XP alat nem tudom megadni a Win7-nek az ISO-s mappáját, hogy az általad linkelt progin keresztűl meg tudjam csinálni a Win7-es telepítős pendrive-ot.
Vagy azért mert béna vagyok vagy pedig azért mert kicsi a laptop felbontása és nem látszik az összes gomb az adott ablaknál.Még arra is gondoltam, hogy átszaladok haverhoz és rákötjük a netbook HDD-jét az asztali gépére és simán leformázzuk... ha minden igaz akkor SATA csatis a HDD esetemben.
VirtualBox Extension-t is kirpóbálom.
-
Puma K
nagyúr
Közben keresgéltem és találtam egy megoldást amit végig csináltam, csak nem akar beboot-olni az USB-ről... Kijön valami 2 soros szöveg és bármilyen billentyűt nyomok ugyan az a szöveg ismétlődik.
Amúgy szerinted lehet az a gond , hogy első általam talált és próbált megoldásnál egy 64 GB-os pendrive-ot akarok használni és nem 4 GB-osat?
Most megpróbálom azt amit te javasoltál.
-
Puma K
nagyúr
Üdv néktek!
Ma bővült az itthoni géppark egy Asus netbook-kal, amin alapból 10.10-es Ubuntu van. Na már most én ettől meg akarok szabadulni, de nincs USB-s DVD olvasóm, valamint a pendrive-ra is csak úgy kidobtam a Windows telepítő fáljait (igaz így nem tudok pendrive-ról boot-olni de Windows Basic esetén elég volt hogy Windows alól csak az exe-re kattintottam és úgy raktam föl az Ultimate-et) és nem tudok pendrive-ról boot-olni, az Ubuntu meg nem engedi az exe-t elindítani (totál nem értek a Linux-hoz semmilyen szinten, de nem is szeretnék).
A kérdésem az az lenne, hogy hogyan tudnám rávenni, hogy elinduljon a telepítés pendrive-ról valamint Ubuntu alól?
Üdv
Puma -
Puma K
nagyúr
Hali!
Használni szeretném a TP-Link TL-WN422G típusú USB-s wifi vevőt, de sajnos nincs driver Ubuntu-hoz. Kezdő vagyok Ubuntu/Linux (nem is tudom melyik a helyes megnevezés) terén. Ubuntu 10.04 LTS van fent.
Valamint a BackTrack 4-et szeretném telepíteni, csak nem tudom, hogy az ISO-t vagy a vmware-t szedjem le?
Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Gitáros topic
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Fujifilm X
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged