- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Aktív témák
-
Rotor82
aktív tag
Lenne hozzátok 4 kérdésem:
1.:A telepített programok hol találhatóak mappa helyileg?
2.ninstallálni hol lehet a telepített progikat?
3.:Audacious-nál nagyon pici a felhasználói felület. Nagyobbra hogy lehet állítani? Vagy honnan/hogy lehet letölteni hozzá skint?
4.:Asztal jobbklikk/dokumentum létrehozása. Itt nekem csak "üres file" van. Hogy lehet beállítani, hogy pl új txt-t, vagy pl új open office szövegszerkesztőt ajánlja fel? -
Rotor82
aktív tag
rendszerfigyelőben a "/usr/bin/deluge" folyamatosan 100%-on van! MIÉRT?
Bakker ez a deluge torrent kliens. Akkor ezzel se torrentezünk többet.... -
Rotor82
aktív tag
Azt nem értem, hogy a netem miért tud "csak" ~20/20-at az eddigi 40/20 mega helyett.(win alatt jó volt)
-
Rotor82
aktív tag
válasz
hackeeeee #33898 üzenetére
Melyik böngészővel fut a legjobban (akadás mentesen) fecebook-on a cityville?
Csak mert az asszony bosszankodik, hogy akadozik neki chrome-al és ff-al is. Megnéztem én is és valóban szaggat, főleg teljesképernyőben...
Win alatt nem szaggatott se chrome-al, se ff-al. Mi lehet a gond? -
Rotor82
aktív tag
radeon hd4250 netbookra honnan tudok drivert felrakni? Mert én az ATI hivatalos oldalán leszedtem amit adott (csak egyfajta volt rajta) de persze nem települt fel, mert .run a kiterjesztése.(ati-driver-installer-11-2-x86.x86_64.run).
Az egér görgetését nem lehet állítani? ubuntu-n belül nem találtam ilyet.
-
Rotor82
aktív tag
Ezt a sudo QGRUBeditor-t hogy lehet felinstalálni/elindítani?
Még soha semmit nem telepítettem ubuntu alatt.
Azt olvastam valahol, hogy a synaptic csomagkezelővel lehet elindítani.
Abszolút kezdő vagyok. -
Rotor82
aktív tag
Feltettem az ubuntut win7 mellé, megy is szépen, de bootoláskor a win7-et kiválasztva már nem inul el a win7... Mit tegyek?
Ezeket ajánlja fel:
1. Ubuntu, Linux 2.6.35-25-generic
2. Ubuntu, Linux 2.6.35-25-generic ic-pae (recovery mode)
3. Memory test (memtest86+)
4. Memory test (memtest86+, serial console 115200)
5. Windows 7 (loader) (on /devsda1)Ezt írja a win: 'the boot selection failed because a arequired device is inaccessible'
-
Rotor82
aktív tag
"magyarubi-11.01-live-32bit.iso" -hoz van universal usb installer? Vagy hogy tudnám rárakni pendrive-ra?
Mivel az az usb installer, ami nekem van meg (ver.:1.8.3.4.), csak a 10.10-ig ismeri fel az ubuntut.
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
live ubuntu fut az egyik netbook-omon (asus 1215T) pendrive-ról.
A gépben "Broadcom 802.11n Network Adapter" wifi van, és az lenne a gondom, hogy nem ismeri fel az ubuntu...Tehát nem tudok rajta netezni. Mit lehet ilyenkor tenni?
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest