- Poco M8 5G - majd megveszed
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
sowi
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
most meg1x megcsinaltam amit te is leirtel, file letrehoz, bemasol, stb. opera alatt mukodi, viszont se firefox, se file manager nem hasznalja a kozepso gombot, helyette ha ranyomok pl. a kozepso gombbal egy konyvtarra akkor backgroundban uj tabon megnyitja...gondolom ez valami elkonfiguralasi bizbasz lesz, csak meg nem tudom hol

-
sowi
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
jogos, csak en operaval probaltam es nem mukodott mert el volt kurva valami az opera configjaban, na de most mar igen...kiraly

-
sowi
őstag
sziasztok, tegnap kezdtem el linuxozni, ugyhogy elore is bocs ha lama dolgokat kerdezek, szoval x40es laptopomat megkinaltam a 8.10es ubuntuval, minden franko kiveve a tracksticket az sehogysem akar mukodni, tud valaki megoldast ra? ezen mar tulvagyok de nem mukodik, nemtudok scrollozni a harmadik gombbal

Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco M8 5G - majd megveszed
- iPhone topik
- Fallout 3
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Samsung A17 mobiltelefon
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest