Aktív témák
-
sowi
őstag
válasz
Major Major #11625 üzenetére
most meg1x megcsinaltam amit te is leirtel, file letrehoz, bemasol, stb. opera alatt mukodi, viszont se firefox, se file manager nem hasznalja a kozepso gombot, helyette ha ranyomok pl. a kozepso gombbal egy konyvtarra akkor backgroundban uj tabon megnyitja...gondolom ez valami elkonfiguralasi bizbasz lesz, csak meg nem tudom hol
-
sowi
őstag
válasz
Major Major #11626 üzenetére
jogos, csak en operaval probaltam es nem mukodott mert el volt kurva valami az opera configjaban, na de most mar igen...kiraly
-
sowi
őstag
sziasztok, tegnap kezdtem el linuxozni, ugyhogy elore is bocs ha lama dolgokat kerdezek, szoval x40es laptopomat megkinaltam a 8.10es ubuntuval, minden franko kiveve a tracksticket az sehogysem akar mukodni, tud valaki megoldast ra? ezen mar tulvagyok de nem mukodik, nemtudok scrollozni a harmadik gombbal
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Hálózati / IP kamera
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gyermek PC játékok
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest