- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
sszever
őstag
Most szépen be lett állítva a beryl. Igényeimnek teljesen megfelel, semmi csicsa, csak egy két aranyos efekt. Viszont fira módon nem indul el automatikusan rendszer indításkor. Azt hogy lehet beálítani?
-
sszever
őstag
gDesklets-ben nem tud valaki segíteni? Feltelepítettem, ahogy a honlapon is le van írva (nem nagy furfangosság), de amikor elindítom, kiadja a gDesklets Shell ablakot, de üres, és nincsenek beállítási lehetőségek.
Ötletek? -
sszever
őstag
Tegnap még próbáltam hegeszteni az NVidia driveren kicsit, melynek az lett a következménye, hogy teljesen elszált a rendszer, se kép, se hang, semmi.
Ma újraraktam, ismét NVidia driver hegesztés, és láss csodát, újraindítás után van NVidia logó, megy a dual monitor, és az asztali effektek is működnek...
Most akkor megpróbálom a compiz-t -
sszever
őstag
No, jól érted, ablak keret egy szál sem, sehol
Amúgy ubuntu, 64 bit.
xorg.conf -ban csak az nvidia által történt módosítás, azaz a 16 bites színmélység beírása driveren keresztül történt. Semmi más.
Persze, hogy érdekelne a megoldás! Ha nem érdekelne, rég nem foglakoznék vele már. Neten próbáltam megoldást találni, a telepítés ment is, bár kézi xorg.conf-ról egyik sem írt, de én benne vagyok
Compiz-nak nincs valami managere? (hasonló mint a beryl-é) -
sszever
őstag
válasz
sszever #1624 üzenetére
Compiz-t parancssorból indítva ez a hibaüzenet fogad:
/usr/bin/compiz.real: No stencil buffer. Clipping of transformed windows is not going to be correct when screen is transformed.
/usr/bin/compiz.real: No GLXFBConfig for depth 32
/usr/bin/compiz.real: dbus_bus_get error: Did not receive a reply. Possible causes include: the remote application did not send a reply, the message bus security policy blocked the reply, the reply timeout expired, or the network connection was broken.
/usr/bin/compiz.real: Plugin 'dbus':initDisplay failed
/usr/bin/compiz.real: Couldn't activate plugin 'dbus'
Ezek után az nvidia settingsben átállítottam 16 bitesre a színmélységet, amit elmentettem a /etc/X11/xorg.conf file-ba, majd ujraindítás után továbbra is ezt a hiba jön... Van egy olyan érzésem, hogy nem lesz nekem 3D effekt az asztalomon -
-
sszever
őstag
Synaptic-ban nem találtam semmi flashplayer-t, a script meg nem hozott eredményt...
Ezen kívül felraktam a gdesklets-et, letöltöttem hozzá kieg.-et, s üres ablakot dob ki.
Mondjuk érdekes, mert a beryl elindítása után ugyancsak eltünnek az ablakok jobb felső sarkából a vezérlőgombok. -
sszever
őstag
-
sszever
őstag
Hello,
A képen látható asztalon lévő kis segédeket hogy kell ubuntu alá telepítreni? Melyik progival?
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged