Aktív témák
-
Tosee
őstag
Üdv!
Feltelepítettem virtuális gépre az ubuntu 9.xx verzióját, de valami nem az igazi a régi 8.xx hez képest! Például a hálózatkezelése mintha lassabb lenne! Rákattintok a megnyitandó gépre/mappára, majd kiírja, hogy xy megnyitása... kéri a jelszót és a felh.nevet megadom, majd, újra kiírja, hogy xy.megnyitása! Szóval nekem ez így nagyon lassúnak tűnik! Emlékeim szerint a régebbi verzióknál nem volt ez megnyitásos üzenet, vagy ha volt is akkor gyorsabban kezelte! Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? Mármint, hogy a jelszó és a felhasználónév megadása után egyből kapcsolódjon, megnyitásos üzenet nélkül?
-
Tosee
őstag
Hello!
Jelenleg két oprendszer van a gépemen, (XP+Ubuntu) külön vincsire telepítve.
Az ubuntu-t szeretném eltávolítani, és ebben kérném a segítségeteket. Hogyan lenne célszerű letörölni? Nem szeretném eltolni az xp-t... A bootolást a linux boot managerje kezeli. Vagy elég ha leformázom a vinyót amin a linux van, és az xp telepítővel pedig fix boot, fix mbr vagy valami ilyesmi... -
Tosee
őstag
Hello!
Hogyan tudnám a munkaasztalok közötti váltást billentyűkombinációval elindítani?
Láttam egy videot-amin az illető egy 3d-s kocka forgatásával csinálta. -
Tosee
őstag
Hello!
Hogyan tudnám linux alól megnyitni a windows-os partíciómat /NTFS/ & fájlaimat? -
Tosee
őstag
szövegszerkeztő, és táblázatkezelő linuxa alá az open office?
Nekem ADSL-em van de ugye ott meg be kell állítani a felh.nevet+jelszót
Én egy másik vincsire akarom telepíteni, mármint kettő van a gépemben egy 200Gb-os kettéosztval 20+többi, és egy 7GB-os A 20-ason van a Win, és a 7-esre szeretném a Linux-ot akkor ezt a telepítés során tudom beállítani ugye?
[Szerkesztve] -
Tosee
őstag
Hello!
Még kezdő vagyok. Az a problémám lenne, hogy most szeretném feltelepíteni az ubuntu-t XP mellé, és nemtudom, hogy meglehet-e azt oldani, hogy lássák egymás fájlait?
Tudom egyszerre egy gépen a két oprendszert futtatni?
Hol tudom beállítani az internetbeállításokat?
Milyen tűzfalat illetve virusirtót ajánlanátok az ubuntura?
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest